Tenis: George Cosac (FRT) - Simona Halep porneşte cu prima şansă la Roland Garros

Preşedintele Federaţiei Române de Tenis, George Cosac, a declarat, luni, că din punctul său de vedere jucătoarea Simona Halep (nr. 3 WTA) porneşte cu prima şansă la câştigarea pentru a doua oară consecutiv a turneului de la Roland Garros (26 mai - 9 iunie).

'Din punctul meu de vedere, Simona Halep porneşte cu prima şansă în a-şi apăra titlul cucerit anul trecut la Roland Garros. Am văzut şi declaraţia lui Mats Wilander, am văzut chiar şi cota la pariuri, deci sunt mai mulţi în asentimentul meu. Nu sunt antrenor să spun ce îi lipseşte Simonei Halep pentru a deveni jucătoarea perfectă, dar din punctul meu de vedere ea este cea mai bună', a afirmat preşedintele.

Acesta a menţionat că înţelege motivele pentru care Simona Halep şi Horia Tecău nu vor juca împreună la Roland Garros în proba de dublu mixt. 'Roland Garros e un turneu care te macină din punct de vedere fizic, pentru că pe zgură meciurile sunt mai lungi şi mai epuizante. Acest lucru face ca Horia Tecău şi Simona să se păstreze pentru probele unde vor să câştige. Cu siguranţă însă ei vor juca la dublu mixt pentru că îşi doresc să evolueze împreună la Jocurile Olimpice de la Tokyo', a precizat Cosac.

Preşedintele FRT nu ştie pentru moment dacă Halep va participa la BRD Bucharest Open, turneu WTA programat în perioada 13-21 iulie la Arenele BNR din Capitală. 'Nu am discutat cu Simona despre participarea la turneul WTA de la Bucureşti. O voi face după turneul de la Wimbledon, în sensul că oricum jucătoarele de top au un loc rezervat la Bucureşti. În funcţie de ce va face ea acolo şi de cum va fi în clasament, vom vedea dacă va veni să joace aici. Oricum ştiu că până în 16 septembrie va trebui să se menţină în primele 10 astfel încât să doboare recordul de săptămâni în top 10 fără întrerupere al unei jucătoare în activitate', a menţionat el. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel