Tenis: Bautista şi Shapovalov, eliminaţi în sferturile de finală la Lyon

Tenismanul spaniol Roberto Bautista Agut, favoritul numărul 2 al turneului ATP de la Lyon, a fost eliminat în sferturile de finală ale acestei competiţii, dotată cu premii totale în valoare de 524.340 euro, fiind învins cu 6-7, (6/8), 6-4, de americanul Tylor Fritz, într-o partidă disputată joi, informeayă Agerpres.

Fritz s-a impus după două ore şi patru minute de joc, obţinând prima sa victorie în trei dueluri cu Bautista. Reprezentatul Statelor Unite îl va avea ca adversar în semifinale pe francezul Benoit Paire, care a reuşit la rândul său să se impună tot în trei seturi, 6-3, 4-6, 7-6 (7/4), în faţa canadianului Denis Shapovalov, al treilea favorit al competiţiei din Hexagon.

În schimb, principalul favorit de la Lyon, georgianul Nikoloz Basilaşvili, şi-a asigurat prezenţa în penultimul act printr-o victorie în două seturi simetrice, 6-4, 6-4, în faţa francezului Jo-Wilfried Tsonga. Basilaşvili se va lupta pentru un loc în finală cu marea speranţă a tenisului canadian, Felix Auger-Aliassime (18 ani), cap de serie numărul 4, care a dispus cu 6-4, 2-6, 6-4, de americanul Steve Johnson. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel