Tenis: Andy Murray exclude posibilitatea de a juca la simplu în turneul de la Wimbledon

Tenismanul britanic Andy Murray, fostul număr unu mondial, a exclus posibilitatea de a lua parte la proba de simplu a turneului de la Wimbledon în acest an, precizând că se va concentra asupra probei de dublu, atunci când va reveni în competiţie după operaţia la şold, informează agenţia Reuters.

Murray nu a mai disputat nicio partidă după eliminarea as în primul tur la Australian Open, în luna ianuarie, iar luna trecută a anunţat că nu mai simte dureri după intervenţia chirurgicală efectuată la începutul acestui an şi intenţionează să revină în circuitul ATP. Scoţianul, care a primit un wild-card pentru turneul de la Queen's, din luna iunie, a declarat pentru cotidianul Times că ar fi un pas prea mare să evolueze la simplu, ţinând cont de nivelul recuperării sale.

'Nu este suficient timp. Aş spune că sunt foarte puţine şase să joc la simplu în acest sezon pe iarbă. La dublu este posibil, însă nu voi încerca să fiu gata pentru simplu. Abia am început să mă mişc acum', a declarat el. Andy Murray şi-a reluat de curând antrenamentele şi îl are ca cursă de inspiraţie pe veteranul american Bob Bryan, care a revenit cu succes în competiţie, după o operaţie similară. Bryan a fost unul dintre cei care l-au sfătuit pe Murray să se opereze, pentru a-şi îmbunătăţi starea sănătăţii, într-un moment în care britanicul se gândea la retragere. 'Nu mai am dureri. Am trebuie doar să văd cât de bine se va reface şoldul. Ştiu, din ceea ce a făcut Bob Bryan, că pentru dublu va fi absolut bine. Trebuie să văd apoi cum va funcţiona în cazul probei de simplu. Dacă voi continua să mă simt bine, cu siguranţă că mă voi orienta către simplu şi voi vedea ce se va întâmpla. La dublu sunt destul de sigur că voi putea juca, doar în baza exemplului pe care trebuie să-l urmez', a mai spus Andy Murray. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel