Tenis: Daniil Medvedev, liderul echipei Rusiei la turneul final al Cupei Davis

Daniil Mevedev, cel mai în formă jucător din circuitul masculin de tenis, va conduce echipa Rusiei la turneul final al Cupei Davis, care va avea loc între 18 şi 24 noiembrie la Madrid, a anunţat Federaţia rusă de tenis, citată de agenţia EFE. 

Medvedev, numărul 4 mondial, care a câştigat recent turneul ATP Masters 1.000 de la Shanghai (China), a disputat şase finale consecutive în circuitul profesionist şi a cucerit patru titluri, obţinând 59 de victorii în meciurile disputate de la începutul acestui an. El îi va avea alături, în echipa ţării sale, pe Karen Hacianov (locul 9 ATP), Andrei Rublev (22 ATP) şi Evgheni Donskoi (18 ATP).

Săptămâna trecută, Medevedev s-a retras de la turneul care a avut loc la Moscova, pentru a-şi conserva forţele în vederea finalului de sezon, în care urmează să participe, în afara Cupei Davis, şi la Turneul Campionilor de la Londra (10-17 noiembrie). Este de aşteptat ca Daniel Medvedev şi Karen Hacianov să joace la simplu la Madrid, în timp ce Andrei Rublev şi Evgheni Donskoi ar urma să evolueze la dublu. Hacianov şi Rublev au evoluată, însă, împreună la dublu în ultimele săptămâni, atingând semifinalele la Shanghai, unde au fost învinşi de cuplul Marcelo Melo/Lucasz Kubot.

La turneul de la Moscova, Rublev a câştigat trofeul la simplu, în timp ce Hacianov, învingător în 2018, s-a oprit în sferturile de finală. Rusia, câştigătoarea Cupei Davis în 2002 şi 2006, va evolua în Grupa B a turneului final de la Madrid, alături de Spania şi Croaţia, conform Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel