Tenis: Andy Murray a câştigat titlul în proba de dublu la Queen's (ATP)

Tenismanul britanic Andy Murray şi spainolul Feliciano Lopez au câştigat, duminică, titlul în proba de dublu a turneului ATP pe iarbă de la Queen's (Londra), după 7-6 (8/6), 5-7, 10-5 cu perechea Rajeev Ram (SUA)/Joe Salisbury (Marea Britanie). Scoţianul de 32 de ani, triplu campion de Mare Şlem, jucase joi primul său meci după o absenţă de şase luni în urma unei operaţii la şold.

A fost super, apreciez cu adevărat. Am început săptămâna relaxat, iar apoi spiritul meu de competiţie a crescut pe măsura fiecărui meci jucat, a mărturisit Murray. Şoldul nu m-a durut deloc. A fost bine să fiu din nou pe teren, a adăugat Murray. La Wimbledon, Andy Murray va face pereche în proba de dublu cu francezul Pierre-Hugues Herbert. Britanicul nu a fixat o dată pentru revenirea sa în proba de simplu, dar a lăsat să se înţeleagă că ar putea juca potenţial la US Open, la finalul lunii august.

Nu contează, în orice caz. Ar fi frumos să joc la US Open, dar (...) nu trebuie neapărat, trebuie să fiu competitiv, să câştig pentru a mă simţi bine, a afirmat Murray. Nu e vorba doar de a reveni la simplu, e vorba şi să îmi protejez şoldul pe termen lung, a adăugat el.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel