Teleorman: Deşeuri medicale, abandonate într-o groapă de la marginea unui sat din judeţ

Poliţiştii teleormăneni au întocmit dosar de cercetare penală după ce, în urma unei sesizări, au găsit mai multe recipiente care conţineau deşeuri medicale, abandonate într-o groapă situată în extravilanul satului Slăveşti, a informat, joi, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Teleorman.

Potrivit sursei citate, poliţiştii din cadrul Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase Teleorman au fost sesizaţi, pe 20 august, cu privire la faptul că în extravilanul comunei Tătărăştii de Jos au fost găsite abandonate deşeuri medicale.

Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au constatat că mai multe recipiente care conţineau deşeuri medicale erau abandonate într-o groapă situată pe un teren privat din extravilanul satului Slăveşti, în apropierea râului Teleorman. Ei au identificat societatea responsabilă cu colectarea şi transportul în vederea eliminării în condiţii ecologice a deşeurilor medicale. Aceasta are sediul în Alexandria şi un punct de lucru în comuna Tătărăştii de Jos, sat Udupu, a precizat IPJ Teleorman.

A fost întocmit un dosar penal în care se efectuează cercetări, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Videle, pentru săvârşirea infracţiunii de "neluarea sau nerespectarea măsurilor obligatorii în desfăşurarea activităţii de colectare, tratare, transport şi eliminare a deşeurilor periculoase". 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel