Telefon mobil pentru persoanele care urăsc acest aparat

Primul telefon mobil destinat oamenilor care urăsc acest aparat a fost lansat în Marea Britanie de o companie de telecomunicaţii, informează mirror.co.uk.

Autor: Anton Anda

Telefonul marca Emporia Life este destinat persoanelor cu vârsta de peste 55 de ani, care se simt depăşite de multitudinea de telefoane mobile apărute pe piaţă din ce în ce mai sofisticate şi de numeroasele accesorii digitale.

Telefonul are taste uriaşe, sonerii cu volum foarte mare, alertă cu vibraţii puternice şi un ecran mare care se luminează la fiecare apel. Aparatul poate fi astfel utilizat de persoanele cu deficienţe de vedere sau auz.

Dispozitivul este dotat cu buton de panică roşu cu apelare rapidă a cinci numere de la serviciile de urgenţă şi cu un mesaj preînregistrat care poate fi trimis automat la alte telefoane mobile în caz de nevoie.

Stewart Smith, de la distribuitorul austriac de telefoane mobile Communic8, a declarat: "Jumătate dintre britanicii cu vărsta de peste 55 de ani au telefoane mobile, dar aceştia se află la capătul tânăr al grupului (...) Cei mai în vârstă nu au telefoane mobile, poate le-ar plăcea acest lucru, dar sunt tehnofobi. Acest telefon este destinat persoanelor pentru care telefoanele mobile existente pe piaţă sunt prea complicate, au taste sau ecrane tactile ".

Majoritatea telefoanelor mobile disponibile pe piaţă sunt dotate cu acces la internet, e-mail, MP3 player, camere foto/ video şi tot felul de aplicaţii si caracteristici. Totuşi, majoritatea britanicilor cu vârste de peste 55 de ani - aproximativ 16 milioane de oameni - se descurcă greu cu aceste aparate.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel