Ștefănescu, REACȚIE după discuția șoc cu Dragnea: Este ADEVĂRAT!

Secretarul general-adjunct al PSD, Codrin Ştefănescu, a făcut un comentariu după ce DC News a publicat discuția șoc pe care a avut-o cu Liviu Dragnea, în Cex-ul de vineri, în legătură cu numirea Ecaterinei Andronescu în Guvern.

Scandalul a pornit de la Valentin Popa, propunerea pentru ministerul Educaţiei din partea organizației din Suceava, propunere susținută de liderul PSD Liviu Dragnea, care întorcea astfel serviciul județelor ce l-au susținut în ultimele două Cex-uri. Codrin Ștefănescu a susținut-o pe Ecaterina Andronescu.

Popa ar fi ținut un discurs plin de dezacorduri gramaticale. La un moment dat, a intervenit Codrin Ștefănescu, care a spus că nu putem să propunem în fața a milioane de alegători o astfel de alegere.

Într-o intervenție telefonică la Antena 3, Codrin Ștefănescu a spus că este adevărat ce a scris DC News cu privire la discuția avută cu Liviu Dragnea.

"De data aceasta am făcut ședința fără să lăsăm telefoanele în cutiile celebre. Eu am propus, dar nu m-au ascultat. Asta se întâmplă când sunt telefoanele în sală. Sunt surprins să avem colegi care pun paie pe foc la lucruri care țin de bucătăria internă. Nu este prima discuție pe care o are Liviu Dragnea cu noi, după care ne-am împăcat cu toții. Ne certăm pe o temă anume, dar la vot, majoritatea impune minorității.

Ecaterina Andronescu, un simbol pentru PSD

În acest context, eu am fost printre cei care au susținut-o pe Ecaterina Andronescu la funcția de ministru al Educației. Am înțeles propunerea venită de la Suceava, dar am pus în balanță... Cati Andornescu, pentru noi, este un simbol. Este o colegă care a fost mai bărbat decât 100 de bărbați în momentele-cheie ale partidului. A lucrat cu noi în momentele cu #rezist, cu statul paralel, a fost anchetată, introdusă în dosare etc. Urla partidul în toată țară de deznădejde și umilință. I s-a închis dosarul după ani de zile de hărțuiri. Și atunci nu poți să pui în balanță pe cineva proaspăt prezentat într-o filială cu Cati Andronescu. Probabil că discursul meu a fost mai radical. I-am explicat domnului profesor că trebuie să înțeleagă. Cati este înaintea noastră în sondaje. Nu se poate acum să se lupte la vot cu domnul profesor Popa. Ei, iată că am avut o surpriză și Cati, la votul direct, nu a reușit să întrunească ceea ce am crezut noi. A fost o discuție mai dură, dar nimic special", a zis Codrin Ștefănescu.

"Nu a fost niciun conflict"

"Poate la nervi, am spus și eu și Liviu Dragnea câte ceva, dar nu este un conflict. Unii țineau cu mine, unii țineau cu propunerea făcută de domnul Stan de la Suceava. Asta este atmosfera în PSD, dar credeți-mă că nu este un conflict! M-am enervat că Liviu Dragnea m-a întrerupt, dar au fost doar niște discuții. Sunt lucruri pe care le rezolvăm în interior. Întotdeauna găsim soluții", a zis secretarul general-adjunct al PSD.

Întrebat dacă după amenințările aduse la adresa lui Liviu Dragnea, crede că va mai fi chemat la ședințele de conducere din PSD, Codrin Ștefănescu a zis: "Eu cred că da. Noi, în partid, avem discuții de tot felul. Nu sunt lucruri atât de grave".

"Nu a fost niciun conflict. În alte dăți, am avut discursuri mult mai tari. Credeți-mă că suntem ok. Ne vom reveni și vom intra în matca normală", a mai spus Codrin Ștefănescu în emisiunea lui Radu Tudor de la Antena 3.

VEZI ȘI: GUVERN DĂNCILĂ. Ruptură ȘOC la PSD. Dragnea – Ștefănescu, discuție incredibilă

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

STIRE RECOMANDATA

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel