Teatrul Nottara intră în... Europa: publicul își va cumpăra bilete și on line

nottara
nottara

Teatrul Nottara vine în sprijinul spectatorilor săi și anunță că, din 14 decembrie 2012, biletele pot fi achiziționate și on line, instituția culturală dorind astfel să-și arate prețuirea față de public.  

"În sfârşit, putem să (ne) anunţăm spectatorii că, din data de 14 decembrie 2012, vom vinde şi noi bilete on line", informează un comunicat al Teatrului Nottara, în care se precizează că mai multe informaţii despre modul cum vor putea fi achiziționate biletele on line sau cum pot fi cumpărate, de la Agenţia de bilete, plătind cu cardul, pot fi găsite pe www.nottara.ro, începând cu data 12 decembrie 2012.

"Ştim cât de greu vă este să parcaţi în jurul teatrului nostru, ştim cât de preţios a devenit timpul fiecărui bucureştean, însă vrem să vă aducem, în număr tot mai mare, la „Nottara”. În acest context, vom face tot ceea ce ne stă în putinţă pentru a vă arăta preţuirea noastră. Un pas în întâmpinarea dumneavoastră o constituie şi vânzarea biletelor on line. Mai mult decât atât, la două bilete cumpărate on line, vă vom oferi, gratuit, o publicaţie, Caietele Teatrului “Nottara”, în paginile căreia veţi găsi informaţii despre premiere, interviuri cu actorii noştri şi cu regizorii cu care colaborăm, fotografii tocmai potrivite pentru a lua autografe, informaţii despre autorii jucaţi, repertoriul curent etc. De pildă, în cadrul Zilelor Teatrului “Nottara”, care se desfăşoară în perioada 9 – 16 decembrie, vom avea trei sărbătoriţi: Victoria Cociaş, Ion Haiduc şi George Alexandru. Fiecare dintre ei are câte un interviu în paginile revistei noastre şi multe fotografii reuşite. Credem că e un moment bun în care să puteţi lua autografe", conchide documentul citat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel