Teatrul Național din Timișoara transmite online un spectacol de excepție. Premieră absolută pe 5 decembrie

Foto: Teatrul Național din Timișoara
Foto: Teatrul Național din Timișoara

Românii sunt invitați la un spectacol online transmis în direct sâmbătă, 5 decembrie, de la ora 19:00 de Teatrul Național din Timișoara.

„Povestea acelor oameni care într-o seară s-au adunat în jurul unei mese” propune spectatorilor săi o temă de reflecție: în era internetului, folosim noile tehnologii ca formă evoluată a relaționării dintre oameni sau ne ascundem singurătatea în spatele mijloacelor de comunicare? Dar o întrebare se poate pune în fel și chip, iar Radu Iacoban, autorul textului și regizor artistic al spectacolului, spirit  deopotrivă ludic și profund, alege să ofere un context aparent comun, familial și familiar, se arată într-un comunicat.

Premiera absolută va fi transmisă în direct de la Sala 2 sâmbătă, 5 decembrie, de la ora 19,00 atât pe site-ul www.tntimisoara.com, cât și pe pagina de Facebook / Teatrul Național Timișoara și pe YouTube.

Spectacolul este recomandat persoanelor peste 14 ani și îi reunește pe talentații actori ai Teatrului Național din Timișoara, Claudia Ieremia, Romeo Ioan, Ion Rizea, Andrei Chifu, Mălina Manovici, Alina Ilea și Matei Chioariu, iar decorul și costumele sunt semnate de imaginativul scenograf Tudor Prodan.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel