Te cunosc de undeva! Maria Ciobanu și Ion Dolănescu, pe aceeași scenă

Jocul fascinant al transformărilor totale continuă sâmbătă, 24 noiembrie, de la ora 20.00, la Antena 1, într-o nouă ediție a show-ului prezentat de Alina Pușcaș și, până la revenirea lui Cosmin Seleși din Asia, de Florin Ristei.

Cum finala se apropie, concurenții devin mult mai atenți la fiecare detaliu al transformărilor lor, iar jurații Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Cristi Iacob și Aurelian Temișan mai exigenți.

Sâmbăta aceasta, la “Te cunosc de undeva!”, Alin Gheorghișan va cânta în travesti. Spune că și-a exersat intens rolul Liza Minnelli, pe care îl va avea de interpretat în această gală, și speră ca experiența sa de pe Broadway să-l ajute pentru momentul de cabaret pe care-l va avea de susținut pe scena show-ului transformărilor.

Romică Țociu va cânta în limba arabă

Romică Țociu va cânta în limba arabă, precum Hussain Al Jassmi, un celebru interpret originar din Emiratele Arabe Unite, Connect-R va fi unul dintre cei mai influenți cântăreți de muzică reggae din istorie, jamaicanul Bob Marley, în timp ce Carmen Rădulescu va interpreta un personaj de care nu a reușit să scape în acest sezon din cauza asemănărilor fizice repetate și uluitoare, Daniel Iordăchioae.

Barbara Isasi, solista trupei Mandinga, îl va aduce la “Te cunosc de undeva!” pe fabulosul Rod Stewart, Alexandra Velniciuc va fi o franțuzoaică prețioasă, mare iubitoare de cabaret, de muzică pentru îndrăgostiții cu insomnii și de bărbați frumoși, Patricia Kaas, în vreme ce Mihai Trăistariu va încerca un travesti imposibil, transformat în Thalia.

Ana Baniciu și Raluka vor trebui să-i imite pe Maria Ciobanu și Ion Dolănescu

Ana Baniciu și Raluka vor avea parte de una dintre marile lor încercări din acest sezon, pentru că vor trebui să-i imite pe celebrii interpreți de muzică populară Maria Ciobanu și Ion Dolănescu, pe când Jean de la Craiova va trebui să cânte pe ritm de vals, transformat în cunoscutul artist grec Demis Roussos.

Jean de la Craiova, transformat în Fărâmiță Lambru

Momentul special al serii va avea doi protagoniști: concurentul Jean de la Craiova, transformat de această dată în Fărâmiță Lambru, și invitata specială a galei, Oana Sîrbu, care o va imita pe inegalabila Maria Tănase. Ce cântece vor interpreta cei doi artiști, acompaniați de Taraful Silvian Voicu, telespectatorii Antenei 1 vor afla sâmbătă seara.

Ca în fiecare ediție, Furnix Team, baletul condus de Furnica, va realiza momente coregrafice deosebite alături de concurenții show-ului, iar Gianina Corondan, curioasa de serviciu din acest sezon, le va arăta telespectatorilor ce s-a întâmplat pe parcursul acestei săptămâni, în culisele show-ului.

Care va fi cea mai bună transformare a celei de-a 12-a ediții a emisiunii, telespectatorii Antenei 1 vor vedea sâmbătă, 24 noiembrie, de la ora 20.00, numai la “Te cunosc de undeva!”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel