"Te cunosc de undeva!". CRBL a renunțat la barbă, pentru noul sezon

CRBL, pe care telespectatorii Antenei 1 îl vor revedea din 9 septembrie, de la ora 20.00, în postura de concurent al noului sezon "Te cunosc de undeva!", a făcut deja primul "sacrificiu" pentru artă.

Cu tristețe în suflet, și-a ras, după trei ani, barba de care era atât de mândru.

"Îmi este foarte greu să mă acomodez cu mine fără barbă. Ăsta cred că este singurul lucru mai puțin plăcut pe care a trebuit să-l fac înainte de filmarea primei ediții a show-ului. Sunt curios să aflu cum va primi publicul prima mea transformare. Fiecare personaj ales de ruletă este o provocare pentru mine. Sunt cel mai bun cântăret dintre dansatori, să nu uităm asta", spune CRBL, cu umorul care-l caracterizează.

În cel de-al 12-lea sezon al show-ului "Te cunosc de undeva!", CRBL se va întrece în transformări cu Adriana Trandafir, Lidia Buble, Anisia Gafton, Ramona Bădescu, Julie Mayaya, Sebastian Muntean, Alin Pascal și Cezar Ouatu. Care este primul personaj care i-a picat lui CRBL la ruletă, telespectatorii Antenei 1 vor descoperi sâmbătă, 9 septembrie, de la ora 20.00, în premiera noului sezon.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel