Taxa mărită de la 100 la 8.000 lei a fost ANULATĂ definitiv de instanță

Alertă cu bombă în FC Botoşani - Academica Clinceni / Foto Pexels
Alertă cu bombă în FC Botoşani - Academica Clinceni / Foto Pexels

O taxă plătită de comercianți, mărită de 80 de ori la sfârșitul anului 2017, a fost anulată definitiv de Curtea de Apel Constanța.

Taxa plătită de comercianții din stațiunea Mamaia pentru eliberarea avizului necesar programului de funcționare, mărită de 80 de ori de consilierii locali la sfârșitul anului 2017, de la 100 de lei la 8.000 de lei, a fost anulată definitiv de Curtea de Apel Constanța.

Pe 28 decembrie 2017, consilierii locali din Constanța au decis ca micii comercianți din stațiunea Mamaia, care fac comerț cu amănuntul, să plătească pentru eliberarea avizului pentru programul de funcționare suma de 8000 de lei, în condițiile în care anul anterior au plătit doar 100 de lei pentru același serviciu.

Supărat, unul dintre agenții economici din stațiunea estivală a chemat Consiliul Local în instanță, iar după doi ani de procese a reușit să câștige atât la Tribunalul Constanța, cât și recursul înaintat de Consiliul Local, notează Mediafax. Astfel, taxa mărită de la 100 de lei la 8.000 de lei a fost anulată definitiv.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel