Tatăl lui Meghan Markle, rănit: ''Pentru ea ar fi mai ușor să mor''

Meghan Markle
Meghan Markle

Tatăl lui Meghan Markle, Thomas Markle a șocat o lume întreagă după ce a declarat că pentru fiica sa, cel mai bine ar fi fost ca el să fie mort, având în vedere că nimeni de la Casa Regală nu îi mai răspunde la telefone.

Thomas Markle se simte foarte trist că nu a mai păstrat legătura cu fiica sa, Meghan Markle, noua ducesă de Sussex. Bărbatul dorește să îi transmită La mulți ani lui Meghan, ziua ei fiind pe 4 August, însă nimeni nu îi mai răspunde la telefon. 

Tatăl lui Meghan susține că cel mai bine pentru fiica sa ar fi fost ca el să fie mort.

Sunt foarte rănit pentru că ea a tăiat toate legăturile cu mine. Aveam un număr de telefon la care îmi răspundea ea sau cineva din Casa Regală, dar după ce am dat primul interviu, acum nu-mi mai răspunde nimeni la acel număr de telefon. Este ziua ei pe 4 August și vreau să vorbesc cu ea, dar nu am cum. Dacă îi voi trimite o scrisoare, probabil va fi una dintre sutele pe care le va primi și nici nu o va vedea vreodată.

Poate era mai bine dacă eram mort. Atunci toată lumea ar fi compătimit-o. Bărbații din familia mea rareori au trăit peste 80 de ani, așa că eu la cei 74 de ani ai mei aș putea să mor și mâine. Nu mi-ar părea așa rău, am o filosofie budistă despre moarte. Probabil ar fi mai ușor pentru Meghan dacă aș muri. Dar sper totuși să ne împăcăm, nu mi-aș dori să mor fără să mai vorbesc cu ea”, a spus tatăl lui Meghan Markle conform Daily Mail.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel