Tarcea, șefa ÎCCJ, atac la Dragnea, Dorneanu și Ciorbea. Amenințare cu dezvăluiri

Șefa ICCJ, Cristina Tarcea, a declarat miercuri, înainte de a se prezenta în fața judecătorilor CSM pentru acțiunea disciplinară a IJ, că se vorbește în spațiul public despre abuzuri, dar trebuie avute în vedere toate instituțiile care comit abuzuri.

”Nu a venit momentul declaraţiilor, dar vă promit că o să vină un moment când o să vină lucruri interesante. (...) În ultima vreme tot vorbim despre abuzuri. Trebuie să ne uităm foarte atent la toate instituţiile care comit abuzuri. O să vedeţi de ce apreciez că a fost un abuz", a declarat preşedintele ICCJ, Cristina Tarcea, la CSM.

”Doamne, vă mai aduceţi aminte de declaraţiile politice din luna august şi septembrie când la ICCJ se refuza a se aplica legea? Vă mai aduceţi aminte de interesul direct al preşedintelui Camerei Deputaţilor în organizarea completurilor de 5 judecători? De aceea am spus că am multe declaraţii interesante de făcut despre o discuţie pe care am avut o cu preşedintele CCR legat de decizia de constatare a conflictului de constitutionalitate, despre o discuţie la fel de interesantă cu domnul Ciorbea, dar toate la timpul lor", a mai spus şefa ICCJ, citată de Antena 3.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel