Țăndărică, îndrăgostit de fiul său, dar și un bucătar excelent

Este clar că Ovidiu Lipan Țăndărică este cel mai bun toboșar din România, dar și un muzician complex și un tată extraordinar.

Fiul lui, Alexander, îi calcă pe urme, nu a urmat cariera de toboșar a tatălui său, ci pe cea de chitarist. E un muzician de scuces având concerte în toată lumea. De curând a cântat și în România alături de Ovidiu având mare succes. Pregătesc și un super concert la anul cu influențe muzicale diverse.

Țăndărică recunoaște cu mândrie că de mic Alexander avea talent muzical. E copilul din căsătoria pe care a avut o cu Sabrina, o jurnalistă de origine germană, care în momentul de față are trustul ei de presă și scrie cărți de povești pentru copii.

Are o relație de prietenie cu ea și merge des în Germania să își viziteze fiul. Alexander e îndrăgostit la rândul lui de România și mărturisește că româncele sunt femei frumoase.

Pentru tatăl său, femeia e o enigmă, dar și o muză. Rar vorbește de relațiile din viața sa, preferând să fie discret. Are ca hobby-uri călătoriile, dar și gătitul. Este un bucătar excelent și prepară feluri de mâncare sofisticate, dar și pe cele pe care le gătea bunica sa în copilărie.

Prietenii lui se ling pe degete după ce mănâncă preparatele sale. Ovidiu e preocupat și de Yoga și practică cu mândrie și bucurie tot ce e legat de aces mod de viață, cum îi place lui să spună. Recunoaște că fără muzică nu poate trăi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel