Surpriză Guvern Orban - PNL. Noul consilier al ministrului Anisie, Bogdan Steriopol, indicații de la Raluca Turcan - foto

Sursă Foto: Facebook Bogdan Steriopol
Sursă Foto: Facebook Bogdan Steriopol

Ministrul Educaţiei, Monica Anisie, a declarat joi că l-a numit pe Bogdan Steriopol consilier în cadrul ministerului pentru a se ocupa de domeniul Educaţie fizică şi sport.

"Bogdan Steriopol este un consilier în cadrul Ministerului Educaţiei. De câteva luni nu mai există în cadrul ministerului un inspector pentru Educaţie fizică şi sport, aveam nevoie de câteva idei pe tema aceasta, pentru că la audierile pe care le-am avut de dinainte de numire am fost întrebată de multe ori despre părerea mea de a introduce ore de Educaţie fizică şi sport în planurile cadru, deci suplimentarea aceasta, şi am zis că atâta timp cât în Ministerul Educaţiei nu există o persoană care să cunoască domeniul respectiv, eu sunt profesor de Limba şi literatura română, am identificat o persoană care să şi cunoască domeniul, dar care să aibă şi abilităţi de comunicare în sensul acesta", a afirmat Anisie, prezentă la sediul Federaţiei Sindicatelor Libere din Învăţământ, unde a participat la deschiderea unui congres internaţional pentru copiii cu cerinţe educaţionale speciale, potrivit Agerpres.

Cine este noul consilier al ministrului Anisie

Bogdan Steriopol, fost jurnalist la ProSport, Gazeta Sporturilor și Fanatik și un fost impresar de jucători cu zero expertiză în educație și fin al familiei Reghecampf, a ajuns consilierul Monicăi Anisie în Guvernul Orban, dezvăluie Gazeta Sporturilor. În 2014, Steriopol a devenit finul familiei Reghecampf. A făcut parte din organizația PNL Sector 2 București, unde a fost implicat în mai toate proiectele filialei și a fost unul dintre ajutoarele Monicăi Anisie, căreia ulterior Ludovic Orban i-a încredințat Ministerul Educației și Cercetării. Începând din 2018, fostul jurnalist și agent de fotbaliști a devenit activ în politică. De asemenea, Bogdan Steriopol face un master la Academia Națională de Informații "Mihai Viteazul", facultate a Serviciului Român de Informații. 

Mesajul lui Bogdan Steriopol în noua funcție

"Școala este a doua casă pentru copiii noștri. E de datoria noastră să facem tot posibilul pentru a le oferi o infrastructură școlară modernă, laboratoare dotate, ateliere corespunzător echipate și, nu în ultimul rând, profesori bine pregătiți și dedicați. Un prim pas în această direcție a fost făcut ieri... Sunt convins că doamna Monica Cristina Anisie, în calitate de ministru, profesor și părinte, va reuși să demonstreze că se poate schimba învățământul românesc în bine." a scris Bogdan Steriopol, pe pagina sa de Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel