Surprinzător: Educatoarea violentă de la "grădinița groazei", soție de preot

Detalii surprinzătoare ies la iveală în cazul grădiniței particulare ilegale din Constanța, în care copiii erau maltratați tocmai de cele care trebuiau să aibă grijă de ei, să-i educe și să-i învețe să comunice în comunitate, să-i îndemne să își exprime toate ideile, indiferent că ele sunt bune sau nu, să-i ajute să-și construiască un pachet de cunoștințe și principii care să-i ajute să se ghideze în viață mai târziu.

Potrivit România TV, educatoarea care apare în imaginile de pe camerele de supraveghere bruscând un copil și târându-l pe altul pe podea este nimeni alta decât soția unui preot cunoscut și respectat în comunitate: directorul Seminarului Teologic din Constanţa.

Citește și Preot, acuzat că a furat alocațiile unor copii orfani

Identificarea a fost făcută chiar de către părinții micuților umiliți și bruscați, pe baza imaginile surprinse de camerele de supraveghere. 

În prezent, soția preotului nu mai lucrează la grădinița respectivă, ea plecând din luna februarie. Femeia lucrează şi într-o grădiniţă de stat, dar şi la Arhiepiscopia Tomisului, însă, în acest moment, ea este în concediu maternal şi nu este vizată de vreo plângere penală.

Comportamentul îngrijitoarelor şi educatoarelor de la grădiniţa particulară din Constanţa au şocat opinia publică.

Din înregistrări reiese că femeile le dădeau copiilor să bea vin, pentru a adormi mai uşor la prânz. Unui copil i s-a făcut rău, aşa că a fost tratat cu cafea.

O altă angajată de la "grădinița groazei" care îi agresa pe micuți este doamna Vali, care se pare că era femeia de serviciu. 

Înurma scandalului iscat, Ministrul Educaţiei a dispus un control la grădiniţa privată care nu este nici măcar acreditată.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel