SUA - Un câine dispărut de acasă la vârsta de 2 ani a fost găsit de proprietara sa după 12 ani

O căţeluşă în vârstă de 14 ani, dispărută în urmă cu 12 ani, a revenit la proprietara sa datorită unei organizaţii pentru salvarea animalelor, relatează UPI.

Dutchess, o căţeluşă terrier s-a pierdut la 28 februarie 2007 după ce a fugit din locuinţa în care trăia, în oraşul Boca Raton din Florida.

Proprietara sa, Katheryn Strang, a călătorit două zile din statul Florida până la un adăpost de animale din Pittsburgh pentru a se reîntâlni cu Dutchess.

Câinele a fost găsit săptămâna trecută, flămând şi tremurând, sub o magazie, şi a fost dus la adăpostul de animale Humane Animal Rescue.

Dutchess avea implantat un microcip cu datele proprietarei sale şi astfel angajaţii adăpostului au reuşit să o contacteze pe Strang.

Această poveste uimitoare s-a desfăşurat şi iată-le împreună, a declarat Torin Fisher, consilier în cadrul adăpostului. Acesta este motivul pentru care sunt aici în fiecare zi. Este o senzaţie excelentă să îi ajut pe proprietari să îşi găsească animalele. Este uimitor, a adăugat Fisher.

Strang a declarat că a fost şocată când a aflat că Dutchess este în viaţă. Sunt fericită că am găsit-o. Am plâns aşa multe nopţi fără ea, a povestit ea reporterilor.

Mi-am păstrat speranţa şi am plătit pentru microcip în fiecare an, a adăugat Strang.

Doar 4% dintre animalele găsite fără stăpân şi aduse în adăpost în anul 2018 erau microcipate, a precizat organizaţia pentru salvarea animalelor Humane Animal Rescue.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel