SUA. Trei membri ai cargoului sud-coreean eşuat în largul Georgiei au fost salvaţi

Trei din cei patru membri ai unui echipaj rămaşi blocaţi după răsturnarea unui cargo sud-coreean în largul Statelor Unite au fost salvaţi luni, a anunţat paza de coastă americană, transmite AFP. 

Coca din oţel a navei eşuate în largul oraşului Brunswick, în Georgia, a fost tăiată pentru a le veni în ajutor. O operaţiune de salvare era în curs pentru ultimul membru al echipajului de pe Golden Ray. El 'este blocat în spatele gramului în sala motoarelor' navei, le-a explicat jurnaliştilor căpitanul John Reed din paza de coastă americană. 'Vom găsi o modalitate de a-l extrage în deplină siguranţă', a adăugat ofiţerul.

În cursul nopţii, 19 membri ai echipajului de la Golden Ray, precum şi un pilot american au fost salvaţi cu ajutorul unui elicopter, după răsturnarea cargoului cu o lungime de 200 de metri. Golden Ray, încărcat cu autovehicule, s-a culcat pe partea stângă în ape puţin adânci.

Ulterior, la bord s-a declanşat un incendiu. Cu un tonaj de 71.000 de tone, putând transporta circa 7.000 de maşini, Golden Ray este proprietatea firmei sud-coreene Hyundai Glovis, filială logistică a grupului Hyundai. El bătea pavilionul Insulelor Marshall. Potrivit Ministerului de Externe de la Seul, dintre cei salvaţi, 13 sunt filipinezi şi şase sud-coreeni.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel