Spray-ul care șterge orice urmă de praf din casă. Îl poți face acasă dintr-un singur ingredient

Spray-ul care șterge orice urmă de praf din casă. Îl poți face acasă dintr-un singur ingredient. Sursa - Pexels
Spray-ul care șterge orice urmă de praf din casă. Îl poți face acasă dintr-un singur ingredient. Sursa - Pexels

Cu toții trebuie să facem treburile casnice dacă ne dorim să trăim într-un mediu curat. Prin urmare, întotdeauna avem câte ceva de făcut în casă!

Cu siguranță una dintre cele mai importante încăperi de curățat este bucătăria și tot ce se găsește în ea: aragaz, gresie, faianță și toate electrocasnicele: frigider, mașină de spălat vase, cuptor. 

Urmează apoi baia, unde trebuie să curățăm oglinda, cabina de duș, cada, gresia, faianța, chiuveta și vasul de toaletă.


Curăță baia, geamurile, podelele și hainele cu o singură metodă naturală: bunicile noastre foloseau, zilnic, acest truc

 

Ce folosești pentru toate aceste obiecte? Sigur că există mulți detergenți pe care îi puteți cumpăra. Dar trebuie să știți că puteți economisi timp și bani, dacă preparați acasă un detergent natural. Acest spray este perfect pentru toate activitățile și îl poți prepara dintr-un singur ingredient simplu.

Dacă îndeplinești zilnic treburile casnice și cumperi diferiți detergenți pentru diversele camere ale casei, trebuie neapărat să cunoști acest truc, cu care vei economisi bani și vei obține rezultate excelente. 

Mașina de spălat miroase a mucegai? Trebuie să o igienizați urgent cu un produs super ieftin și eficient

 

Cu un ingredient simplu pe care îl avem cu toții acasă, poți face un spray perfect pentru a curăța  praful, gresia, mobila, sticla, robinetele, chiar și frigiderul! V-ați dat deja seama care este ingredientul în cauză? Vorbim despre bicarbonatul de sodiu.

Pentru a face spray-ul va trebui să luați un recipient gol și să-l umpleți cu 500 ml apă și 2 linguri de bicarbonat (aproximativ 48 grame de bicarbonat). Amestecați bine pentru a dizolva pudra și apoi puteți folosi spray-ul natural pentru toate treburile pe care le dorești. Rezultatele vor fi uimitoare și totul va fi gratuit! 

 

BONUS. Trucul imbatabil ca hainele să nu-și piardă culorile în mașina de spălat: aveți nevoie de un ingredient din bucătărie

 

Este o dezamăgire pentru noi să vedem hainele preferate care, spălare după spălare, își pierd treptat culoarea.

Spre exemplu rochie de un roșu aprins, care ne-a cucerit, după mai multe spălări, a devenit portocalie. Și, asta nu e tot. Culoare de la unele haine se transferă pe altele în momentul spălării.

Puțini știu că există un truc imbatabil care ajută țesăturile să nu-și piardă culoarea în mașina de spălat. Tot ce avem nevoie este un ingredient pe care îl avem în bucătărie. Și nu este oțetul obișnuit, așa cum am putea crede.

 

Uleiul de măsline poate fi folosit nu doar în bucătărie: vei rămâne fără cuvinte când vei afla acest remediu  

De obicei, folosim acest ingredient pentru a da o aromă bucatelor, în special fripturilor. Ei bine, ingredientul secret pe care îl avem în cămară, de pus în mașina de spălat, este frunza de dafin.

Pentru ca țesăturile să nu-și piardă culoarea în mașina de spălat, trucul imbatabil este să folosim acest ingredient secret de neconceput pe care îl avem în cămară.

Incredibil, dar adevărat. Frunzele de dafin, combinate cu bicarbonat de sodiu și apă fierbinte, au puterea de a ne proteja hainele de procesul de decolorare.  Desigur, nu trebuie să punem frunze de dafin direct în mașina de spălat.

Chiuveta s-a înfundat? Nu chema instalatorul, dar aplică acest truc inteligent, sugerat de bunica

Într-o oală, va trebui să punem o zece frunze de dafin și 4 linguri pline de bicarbonat de sodiu. Punem puțină apă să umple oala și lăsăm să fiarbă. După ce a  dat în clocot, apa se lasă să fiarbă încă 15 minute, pentru ca frunza de dafin să-și poată elibera uleiurile. În acest moment, oprim aragazul și lăsăm apa să devină călduță.

Tacâmurile tale vor fi curate și strălucitoare: iată cea mai rapidă și cea mai ușoară metodă

Turnăm totul într-un lighean și scufundăm articolele care riscă cel mai mult să se decoloreze timp de cel puțin o zi. Să le clătim și abia acum le putem spăla în mașina de spălat. În sfârșit, nu ar trebui să mai avem probleme cu rufele decolorate.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel