Spital Regional Iași. Sorina Pintea: S-a depus cererea de finanțare. Cât va costa

Sorina Pintea, ministrul Sănătății
Sorina Pintea, ministrul Sănătății

Ministrul Sănătății, Sorina Pintea, a anunțat la Botoșani, că marți a fost depusă cererea de finanțare pentru Spitalul Regional de Urgență din Iași și că săptămâna viitoare va fi depusă și cea pentru Spitalul Regional din Cluj.

Ministrul Sănătății, Sorina Pintea, a anunțat, la Botoșani, unde a participat la o întâlnire electorală cu simpatizanții PSD din Moldova, că marți a fost depusă cererea de finanțare pentru primul spital regional, cel din Iași.

„O spun cu foarte mare bucurie. Astăzi (marți-n.r.) la Ministerul Dezvoltării s-a depus cererea de finanțare pentru Spitalul Regional Iași, săptămâna viitoare se va depune cererea de finanțare pentru Spitalul Regional Cluj, iar la începutul lunii noiembrie cererea de finanțare pentru Spitalul Regional Craiova”, a spus Sorina Pintea.

Spitalul Regional de Urgență din Iași ar urma să aibă, potrivit indicatorilor tehnico-economici adoptați de govern în luna mai, 850 de paturi, 19 săli de operații și va costa 500 de milioane de euro, transmite Mediafax.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel