Spital Metropolitan. Liviu Dragnea: Am aflat cu mâhnire de dispute. Să existe o limită

Într-un mesaj publicat pe Facebook joi, 18 ianuarie, Liviu Dragnea anunță că a aflat despre disputele de ieri din Consiliul General al Municipiului București.

"Am aflat cu mâhnire de disputele de ieri din Consiliul General al Municipiului București privind terenul pentru noul Spital Metropolitan propus de Primarul General, Gabriela Firea. Rezultatul a fost stagnarea acestui proiect atât de important pentru bucureșteni și pentru sistemul public de sănătate în general", a precizat liderul PSD.

De asemenea, Liviu Dragnea spune că poate înțelege disputele politice, însă până la un punct.

"Pot înțelege, până la un punct, disputele politice, dar trebuie să existe o limită, atunci când e vorba de proiecte majore, care aduc beneficii certe pentru cetățeni. Din păcate, PNL și USR au demonstrat ieri că această limită nu există, iar ipocrizia și dublul limbaj reprezintă standardul lor pentru acțiunile politice.

Am totuși convingerea că, în ciuda acestei situații neplăcute, coaliția PSD – ALDE va găsi soluții pentru deblocarea acestui proiect major pentru București și pentru România", a scris Liviu Dragnea pe Facebook.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel