Spirtul contrafăcut, posibilă cauză a morţii la doi pădurari din Sibiu

Doi pădurari au murit în Sibiu, iar anchetatorii cercetează cazul pentru a vedea dacă au decedat din cauza consumului de spirt contrafăcut sau din cauza unor ciuperci otrăvitoare. 

"Există şi suspiciunea că ar fi consumat spirt contrafăcut, cum există şi suspiciunea că au murit în urma consumului de ciuperci. Ei au povestit cu patronul şi i-au spus că o să meargă să îşi facă o tocană de ciuperci. Până nu se face autopsia nu putem să ştim, să mergem pe o pistă, până nu ştim care este cauza decesului", a declarat marţi seara, procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul din Sibiu, Ioan Veştemean, conform Agerpres. 

Potrivit sursei citate, poliţiştii i-au găsit pe cei doi muncitori decedaţi, în urma unui apel telefonic.

"La data de 5 mai a.c., în jurul orei 7,45, poliţiştii Secţiei 2 Poliţie Rurală Mediaş au fost sesizaţi despre faptul că, în apropierea unui canton din extravilanul localităţii Boian, se află trupul decedat al unui bărbat în vârstă de 45 de ani. În aceeaşi dimineaţă, în jurul orei 10,17, poliţiştii au fost sesizaţi din nou despre faptul că, la o distanţă de aproximativ 1 km faţă de cantonul în cauză, pe un drum forestier, se află cadavrul unui alt bărbat, în vârstă de 51 de ani. Cei doi bărbaţi sunt din judeţul Botoşani şi erau angajaţi ai firmei de exploatare a lemnului care acţiona în zona cantonului din extravilanul localităţii Boian", a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Sibiu, Elena Welter.

Moartea nu a fost violentă

Poliţiştii nu au găsit urme de violenţă pe trupurile celor doi muncitori decedaţi.

"Din primele cercetări efectuate la faţa locului, pe trupurile celor doi nu au fost constatate urme de violenţă. Decedaţii au fost preluaţi de Serviciul de Medicină Legală Sibiu pentru efectuarea necropsiei şi stabilirea cu exactitate a cauzelor care au condus la deces. În ambele cazuri, cercetările sunt continuate de către poliţiştii Secţiei 2 Poliţie Rurală Mediaş sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă", a mai explicat Elena Welter.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel