Speranța Cliseru - Carmen Dan, protest: Nu sunt victima nimănui, oricât ar încerca

Denisa Zamfir / 04 sep 2018 / 13:31 Salveaza PDF Comentarii
Speranța Cliseru
Descriere foto: Speranța Cliseru

Prefectul Capitalei, Speranța Cliseru, a oferit declarații după ce audierea ei și a ministrului Carmen Dan în legătură cu protestul din 10 august a fost scoasă de pe ordinea de zi din cadrul ședinței Comisiei de Apărare din Senat.

''Nu simt un conflict între mine și doamna Carmen Dan pentru că nu am avut niciun conflict cu dumneaei. Nu pot să mă pronunț eu dacă a fost o strategie pentru ca eu să pic vinovată. E neobișnuit să se discute atât despre prefect pentru că nu prefectul conduce operațiunile și nici nu pregătește acțiunea cu apărarea instituțiilor și a ordinii publice.

Nu sunt o victimă. De ce aș fi victimă? Nu sunt victima nimănui și nu o să mă transforme nimeni într-o victimă oricât ar încerca. Atâta vreme cât în statul român legilasția și drepturile omului se respectă, eu nu-mi fac probleme. Eu dorm liniștită pe pernă, nu am făcut nimic ilegal, imoral, nu dau vina pe alții. Eu mi-am asumat responsabilitățile, m-am dus în piață cu toate că puteam să trimit un reprezentant, dar nu am făcut-o. Am fost în locul care mi s-a indicat să mă duc. Nu voi demisiona, nu am niciun'', a spus Speranța Cliseru la ieșirea de la audieri.

Vezi și: Speranța Cliseru, primele declarații după audierea la Parchet


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.25