Spathiphyllum, numit și crinul păcii, va înflori tot anul: folosește trei produse, pe care planta le iubește

Spathiphyllum, numit si crinul pacii, va înlfori tot anul - folosește trei produse, pe care planta le iubește. Sursa - Pexels
Spathiphyllum, numit si crinul pacii, va înlfori tot anul - folosește trei produse, pe care planta le iubește. Sursa - Pexels

Pentru ca  spathiphyllum să înflorească, iar înflorirea să fie lungă și abundentă, trebuie să  fertilizați planta cu trei ingrediente.

 

Acestea costă câțiva bănuți, dar aduc zeci de beneficii plantei. Spathiphyllum sau crinul păci este o  floare de o frumusețe incredibilă. Unii cred că planta are proprietăți magice: ajută fetele necăsătorite să găsească dragostea adevărată, pe femeile măritate le ajută să mențină fericirea în familie și să aibă urmași. Dacă planta a înflorit, atunci în casă este armonie.

Pentru ca floarea  să înflorească, iar înflorirea să fie lungă și abundentă, trebuie să o fertilizați cu doar trei substanțe.  

Humat de potasiu. Acest îngrășământ se aplică pe la mijlocul iernii. Îngrășământul trebuie diluat conform instrucțiunilor înainte de a-l pune în ghiveci. De asemenea, planta poate fi udată din abundență cu această soluție.

Patru plante frumoase pe care trebuie să le ai în casă: sunt ușor de îngrijit chiar și iarna

Monofosfatul de potasiu se folosește când apare prima floare. Îngrășământul va satura planta cu potasiu și fosfor, macronutrienți care sunt necesari pentru apariția unui număr mare de flori. 

De asemenea, puteți hrăni planta cu un îngrășământ mineral complex, care conține azot, fosfor, potasiu. Acest remediu va prelungi  înflorirea crinului păcii. Dacă alternați aceste trei îngrășăminte, vă puteți asigura că planta spathiphyllum-ul va înflori pe tot parcursul anului.

  

BONUS. Trei plante care trebuie scoase, imediat, din casă: aduc sărăcie și necazuri 

 

În fiecare casă puteți găsi plante frumoase. Mulți însă nu știu că unele plante de cameră pot dăuna familiei. în plus, aduc și necazuri.

Experții spun că plantele sunt capabile să acumuleze energie negativă, motiv pentru care apar certuri constante în casă. Vă spunem care sunt trei cele mai periculoase plante, care nu trebuie ținute în casă.

Ferigă. Această plantă este considerată un simbol al morții, al durerii și al necazul. Dacă o astfel de plantă este păstrată în casă, atunci poți intra în depresie, îmbolnăvi sau apar probleme serioase. 

În plus, feriga este capabilă să te lase fără bani, pe care îi vei cheltui pe lucruri inutile. Poți rămâne fără nimic într-o clipă. Prin urmare, unele persoane nu aduc, niciodată, în casă o astfel de plantă.

Patru plante care răcoresc o încăpere fără aer condiționat: cumpără-le și tu pentru confortul casei

Azalee. La prima vedere, te vei îndrăgosti de florile ei. Deși floarea este foarte frumoasă, ea poate fi și dăunătoare. Azaleea este un mare vampir energetic, aduce certuri și scandaluri în familie. Iar dacă o pui în dormitor lângă pat, atunci așteaptă vești neplăcute despre sănătatea ta.

Cum poți salva o plantă de cameră, atacată de musculițe? Ai nevoie de un chibrit și ai scăpat de problemă

Iederă. Această plantă otrăvitoare nu ar trebui, sub nicio formă, adusă în casă. Deși această plantă este veșnic verde, cu frunze frumoase și mari, care vă atrag atenția, are o mulțime de consecințe negative.

Pentru femei, planta aduce probleme în viața personală și dificultăți financiare. Bărbații pot deveni mai iritabili și se pot simți mai obosiți. În familie, planta aduce dificultăți și necazuri materiale.

Iedera poate fi plantată doar în afara casei sau lângă poartă. Doar așa, planta va protejă casa de rele și de oameni invidioși.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel