Soția unui fost fotbalist din Premier League, suspectată de TENTATIVĂ DE OMOR

Soția fostului fotbalist Kevin Phillips a fost arestată sub suspiciunea de tentativă de omor, după ce un prieten a fost înjunghiat.

Soția fostului fotbalist Kevin Phillips a fost arestată sub suspiciunea de tentativă de omor, după ce un prieten a fost înjunghiat, conform The Sun.

Julie Phillips, în vârstă de 49 de ani, a încălcat măsurile de restricție din Marea Britanie pentru a se întâlni cu un grup de prieteni atunci când bătaia a izbucnit, sâmbătă noaptea.

Soția de fotbalist a fost reținută la secție peste noapte și interogată, arături de doi băieți de 20 de ani. Amândoi o cunoșteau pe fiica cea mare a cuplului.

Victimă în stare gravă

Victima, cunoscută drept Aigars Lipentins, a rămas în spital și luni, după ce paramedicii l-au găsit în stare critică, în Lichfield, Staffs. Între timp, fostul atacant al Sunderland, Southamtpon și al echipei naționale, Phillips, a negat zvonurile că soția sa avut o aventură cu unul dintre băieți.

„Julie a fost martoră la un incident și a fost eliberată fără să fie acuzată. Cum vă puteți imagina, a fost traumatizată. Însă, în legătură cu celelalte sugestii, sunt doar bazaconii", a transmis fostul fotbalist.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel