Sorina Matei revine la B1 TV începând de luni, 23 februarie

sorina matei
sorina matei

La începutul lunii februarie, Sorina Matei a plecat în concediu, la o zi, după ce Elena Udrea a declarat despre aceasta că este plătită de catre omul de afaceri Nicolae Dumitru (poreclit Niro), la cererea directorului interimar al SRI, Florian Coldea. 

Acum, jurnalista se întoarce pe micile ecrane. Anunțul a fost făcut pe pagina B1.ro.

Sorina Matei revine în grila de programe a B1 TV cu emisiunea "Actualitatea românească" începând de luni, 23 februarie, ora 20.00.

"Pentru toți cei care aveau emoții în acest sens, așteptarea a luat sfârșit. Nicio conspirație mondială, nici Elena Udrea sau Traian Băsescu și nici măcar celebra pisică "Lipici", vinovată pentru deteriorarea mijloacelor fixe ale Antenei 3 n-au reușit să împiedice revenirea Sorinei Matei pe "sticla" de la B1 TV, unde va fi plătită, ca și până acum, din încasările pentru publicitatea difuzată pe post", scrie B1.

"Ne-a impresionat până aproape de lacrimi (dar nu chiar până acolo) grija pe care o poartă, deopotrivă oameni politici și colegi jurnaliști, postului nostru de televiziune. Că e de vânzare, că e în insolvență, că e finanțat de X și de Y, persoane nefrecventabile. Existăm, deci deranjăm.

În pleiada de acuzații care ni se aduc, răsărite în spațiul public în ultimele zile precum mandatele de arestare ale politicienilor, revine în mod obsesiv chestiunea finanțării B1 TV. Suntem convinși că o echipă de băieți deștepți, specializați în depistarea firmelor fantomă din Panama, va elucida și acest mister și-l va împărtăși tuturor, eventual cu un share pe Facebook. Dar, foarte important, și cu PROBE. Ceva din care să reiasă, de exemplu, de ce ar fi mai onorabil Dan Voiculescu și mai puțin onorabil Nicolae Dumitru", mai notează sursa citată.

VEZI ȘI: SURPRIZĂ. Cine a vizitat-o pe Udrea. Imagine inedită

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel