Sorina Matei, CONCEDIU. Victor Ciutacu: Hai pisi, întoarce-te la luptă!

Sorina Matei a plecat în concediu. Decizia ei vine la scurt timp după ce Elena Udrea a declarat că salariul jurnalistei de la B1 TV ar fi fost plătit de omul de afaceri Nicolae Dumitru (NIRO) la cererea directorului interimar al SRI, Florian Coldea. 

Victor Ciutacu a comentat acest subiect. Pe pagina lui de Facebook, realizatorul emisiunii "Ediția de seară", de la România TV, i-a transmis un mesaj Sorinei Matei.

"Prințesa tv a statului de drept și a justiției independente a intrat în concediu, pe o perioadă vag determinată, ca să-și revină psihic după ce o femeie rea și olecuță mai sexoasă decât ea a zis că-și ia solda de la corupți și dupa ce societatea nerecunoscătoare a râs de ea pentru o odă care l-ar face pe nea Nicu să pălească (și mort) de invidie. Hai sifon, pisi, întoarce-te la luptă! Cum ți-a zis și colonelu', uită-te în tine și eliberează-te. Cruciada împotriva infractorilor are nevoie de caractere puternice, nu de cuconițe izmenite care, când fac rău-facatorii bau la ele, își baga emisiunea-n gips, plâng isteric în pumni și pleacă pe câmpii", a scris Victor Ciutacu pe Facebook.

VEZI ȘI: Mircea Badea, întrebare-șoc după ce Sorina Matei a plecat în concediu

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel