Urmărește emisiunea live


Sorin Roșca Stănescu, dezvăluire în direct: Am fost înfiat

Jurnalistul Sorin Roșca Stănescu a declarat, la România TV, că și el a fost înfiat după ce tatăl său a fost omorât de securitatea comunistă.

Jurnalistul a făcut referire la scandalul iscat de articolul despre faptul că premierul Dăncilă a înfiat un copil. "Eu însumi am fost înfiat cu drepturi depline, după ce tatăl meu a fost ucis de Securitate. Tatăl meu a fost avocat. Am fost înfiat de un inginer. Pe vremea comuniștilor, în ciuda tuturor restricțiilor, existau și proceduri de înfiere, foarte lejere. Statul controla aceste înfieri. Nu s-au întâmplat niciun fel de nenorociri.

De ce astăzi, după ce a bătut cu pumnul în masă baroana Nicholson, nu se mai fac înfieri, în mod normal în România... este pentru mine un mare semn de întrebare. Dincolo de efectele politice ale acestui atac mârșav împotriva premierului Dăncilă, cred că principalul lucru care trebuie să se întâmple este relaxarea procedurilor de adopție. Acești copii trebuie să crească în familii, nu asistați de stat. Dacă îl lipsești pe un copil de familie, va fi mult mai sărac", a spus Stănescu. 

VEZI ȘI:

Iohannis, numire miniștri. SRS: Poate să meargă chiar și șchiop Guvernul

Elena Udrea, eliberată. SRS, despre planul ei: Va fi un pretext


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel