Sorana Cîrstea a ajuns în runda a doua, la Australian Open. Ce adversară urmează pentru româncă

Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

Jucătoarea română de tenis Sorana Cîrstea s-a calificat în runda a doua la primul turneu de Mare Șlem al anului, Australian Open.

Jucătoarea română de tenis Sorana Cîrstea s-a calificat în cea de-a doua rundă a turneului Australian Open, după ce a învins-o pe Barbora Strycova, cu 6-2, 7-6 (5), conform Agerpres.

Românca ce ocupă locul 74 WTA a avut nevoie de o oră și 43 de minute pentru a accede în următoarea fază a turneului, după ce și-a învins adversara de pe locul 34 WTA.

Cîrstea a avut procentaje mai bune la ambele servicii, a dominat la mingile direct câștigătoare, însă a făcut mai multe erori neforțate decât adversara sa.

Viitoarea adversară are 15 ani

Cîrstea şi-a asigurat un cec de 128.000 de dolari australieni şi 70 de puncte WTA, iar următoarea sa adversară va fi tânăra jucătoare americană Cori Gauff (15 ani, 67 WTA), care a dispus luni de „veterana"' Venus Williams (39 ani, 55 WTA) cu 7-6 (5), 6-3.

Alte trei românce se află pe tabloul de simplu la Melbourne, Simona Halep (a patra favorită), care o va înfrunta în primul tur pe americanca Jennifer Brady, Irina Begu o va avea ca adversară pe olandeza Kiki Bertens, cap de serie numărul nouă, iar Monica Niculescu o va întâlni pe franțuzoaica Alize Cornet.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel