EXCLUSIV  Sondaj. Horia Brenciu vs. Andra - Cine merită locul în juriul de la Vocea României?

Horia Brenciu revine la "Vocea României", în sezonul 9 al show-ului, în locul Andrei. Ce părere au cititorii DCNews despre această nouă schimbare. Cine merită să se afle pe unul din scaunele de jurat.

Întrebaţi "Cine merită locul în juriul de la Vocea României?", cititorii DCNews au decis. În urma sondajului realizat de site-ul nostru, oamenii şi-au exprimat dorinţa. Aşadar, 50,8% consideră că Horia Brenciu ar trebui să ocupe un loc în juriul emisiuniii, în timp ce, în cazul Andrei, 49,2% şi-au exprimat votul în favoarea acesteia.

Se pare că cei doi sunt aproape la fel de iubiţi de telespectatori, diferenţa de voturi fiind foarte mică.

Andra, reacție după ce a fost înlocuită de Horia Brenciu

Andra a măturisit că s-a văzut nevoită să renunțe la Vocea României:

"După un an în care am încercat să fac parte şi din juriul de la «Românii au talent», şi din grupul de antrenori de la „Vocea României", să am şi două turnee simultan, plus videoclipuri şi colaborări muzicale, am ajuns într-un punct în care mi-am dat seama că trebuie să spun stop. «Vocea României» este una dintre emisiunile preferate, o urmăresc încă de la primul sezon, dar a trebuit să renunţ la fotoliul meu roşu, ştiind că este cea mai bună decizie acum! De «Românii au talent» sunt mult mai ataşată după nouă sezoane încheiate. Aşa că o să rămân în continuare telespectatoare fidelă «Vocii României» şi le urez succes prietenilor şi colegilor mei care sunt acolo", a fost mesajul Andrei, potrivit Libertatea.

Așadar, în sezonul 9 al show-ului, Horia Brenciu revine la "Vocea României", în locul Andrei, alături de Irina Rimes, Smiley și Tudor Chirilă formează echipa de antrenori a celei mai tari competiții a vocilor. Ei sunt pregătiți de filmările pentru noul sezon și sunt nerăbdători să găsească cele mai bune voci din 2019.

Horia Brenciu și-a anunțat reîntoarcere la "Vocea României"

"Dragii mei, m-am întors la VOCEA ROMÂNIEI! Am parte de un nou început, unul plin de emoții pentru mine. Mulțumesc tuturor celor care mi-au fost alaturi profesional in ultimii 5 ani. Le mulțumesc Deliei (ma voi gândi din când in când la zâmbetul tău seducător), lui Carla's Dreams și mai ales lui Stefan (imi va lipsi ritmul de rock'n'roll). Mulțumesc tuturor echipelor de producție care mi-au făcut viața ușoară si frumoasa in acești ultimi 5 ani. De azi, pornesc cu încredere pe un nou drum aparent cunoscut, dar plin de provocări.", a scris artistul pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel