Un bărbat și familia sa, care au vizitat un restaurant din Austin, Texas, au comandat scoici, friptură la grătar și alte delicatese. Nota de plată a fost 337 dolari, însă clientul i-a cerut ospătarului să îi dubleze nota.
Ospătarul, în vârstă de 18 ani, nu a primit niciodată o astfel de solicitare, așa că l-a chemat pe proprietarul barului: „A spus să îl taxezi de două ori pentru tot. Atunci l-am întrebat dacă este sigur, iar el mi-a răspuns că da".
Însă, după ce clientul a primit cecul actualizat, a adăugat un bacșiș de 300 dolari și încă 1.000 dolari „pentru casă", potrivit unei imagini a notei de plată publicată în presa internațională.
„La început, am fost șocat pentru că nu am înțeles de ce îmi dădea atât de mult bacșiș", a spus proprietarul pentru CNN, adăugând: „Dar el a spus că a fost extrem de recunoscător că am deschis restaurantul și ne-am pus în pericol pentru a servi comunitatea".
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News