Sinucidere la DGA București. O polițistă și-a luat viața

Pixabay
Pixabay

O polițistă din cadrul structurii DGA și-a luat viața, trupul ei fiind descoperit pe o stradă din Sectorul 3, aceasta căzând de la înălțime. 

Surse judiciare arată că polițista în vârstă de 50 de ani s-a sinucis, transmite Mediafax. Femeia nu era căsătorită și nu avea copii. Deocamdată nu se cunosc motivele pentru care polițista a recurs la un asemenea gest.

Direcția Generală de Poliţie a Municipiului București a fost sesizată, prin apel la 112, că pe o stradă din sectorul 3 se află decedată o femeie, care s-ar fi aruncat de la mare înălțime. Cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri - Biroul Morți Supecte și Ucideri din Culpă, în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs decesul.

Trupul neînsuflețit a fost ridicat și transportat la INML în vederea efectuării necropsiei.

Polițist în stare gravă

Un alt tânăr polițist se află în stare gravă la spital, după un accident soldat cu un mort și doi răniți, pe fondul vitezei. Una dintre victimele accidentului rutier produs miercuri dimineaţă pe raza localităţii Călineşti este ofiţer de poliţie, au declarat, pentru Agerpres, surse din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Botoşani.

Potrivit acestora, bărbatul de 27 de ani, care a fost rănit şi care se află internat în Spitalul Judeţean de Urgenţă "Mavromati" din Botoşani, activează ca ofiţer de poliţie în cadrul IPJ Olt.

Poliţistul de afla pe bancheta din spate a autoturismului care, pe fondul vitezei excesive, a ieşit de pe carosabil şi a lovit violent un copac de pe marginea drumului.

În urma accidentului, atât şoferul, un tânăr de 23 de ani, cât şi pasagerul de pe scaunul din dreapta faţă, un tânăr de 20 de ani, au decedat.

Sinucidere la USAMV

Nu este singura sinucidere din această săptămână care a zguduit o instituție a țării. Un profesor al USAMV a fost găsit decedat în biroul său luni dimineată, în jurul orei 7. Din informațiile de la polițiști și procurori obținute de Digi24, se pare că acesta s-a sinucis. Nu ar fi fost găsit un bilet de adio. 

În această dimineaţă, prin apel 112, a fost sesizat faptul că în incinta sediului unei unităţi de învăţământ superior, situată în Sectorul 1, a fost găsit decedat un bărbat. La faţa locului cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Serviciul Omoruri - Biroul Morţi Supecte şi Ucideri din Culpă. Trupul neînsufleţit va fi transportat la INML în vederea efectuării necropsiei. Cercetările vizează stabilirea cauzelor şi condiţiilor în care s-a produs decesul", a transmis marţi Poliţia Capitalei, pentru Agerpres. 

Psiholog, despre anxietate, depresie și sinucidere

Psihologul Radu Leca trage un semnal de alarmă privind creşterea riscului de sinucideri şi depresie, din cauza pandemiei COVID-19. 

”Știm că anxietatea este răspunsul sută la sută natural al organismului la stres, fiind un sentiment profund de frică în legătură cu evenimente viitoare în viața noastră. Depresia este o tulburare puternică a dispoziției care provoacă un sentiment persistent de tristețe și pierderea interesului față de lucrurile care ne bucurau la un moment dat. Denumită oficial și tulburarea depresivă majoră, aceasta afectează direct modul în care te simți și alegi să te comporţi și poate duce la o varietate de probleme, atât emoționale, cât și fizice", a declarat Radu Leca în exclusivitate pentru DCNews. 

"Suicidul include o serie de acţiuni pe care subiectul le întreprinde pentru a se omorî. Este acest fenomen semnificativ în cazul depresiei majore? Da, este. Cunoaștem faptul că structurile sociale umane nu au tratat cu indiferenţă gestul suicidar. Pentru majoritatea subiecţilor suicidul este o situaţie care trezeşte sentimente de: frică, milă, indignare dar nu de indiferenţă. Subiectul depresiv care ajunge la suicid refuză terapia și medicamentația.” a mai spus psihologul pentru DCNews. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel