Singurul portavion rus a luat foc

Imagine cu rol ilustrativ
Imagine cu rol ilustrativ

Singurul portavion al armatei ruse, Amiral Kuzneţov, a luat foc.

UPDATE: Cel puţin un muncitor a fost dat dispărut joi în urma unui incendiu izbucnit la bordul portavionului Amiral Kuzneţov, singurul portavion al marinei ruse, transmite AFP, potrivit Agerpres. Potrivit Ria Novosti, focul a izbucnit în cală, în timpul unor lucrări de sudură, nava aflându-se din 2017 în portul arctic Murmansk pentru lucrări de mentenanţă şi modernizare planificate să dureze până în 2021.

Iniţial a fost anunţat un bilanţ de trei dispăruţi, acesta fiind ulterior revizuit în jos. Un purtător de cuvânt al şantierului naval Zvezdocika a menţionat că se fac verificări dacă există persoane rănite.La bordul vasului se aflau peste 400 de persoane la izbucnirea incendiului, care la orele prânzului încă nu fusese stăpânit şi se întindea pe o suprafaţă de 600 mp.

___________________________________________________________________________________________________

Singurul portavion al armatei ruse, Amiral Kuzneţov, a luat foc joi în cursul unor lucrări de întreţinere în portul din Murmansk, în Arctica, relatează Reuters şi AFP, potrivit Agerpres

Trei persoane sunt date dispărute în urma incendiului, au transmis agenţiile de presă ruse. O sursă a precizat pentru TASS că focul a izbucnit pe puntea superioară a navei, deasupra căreia s-a format un nor dens de fum negru.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel