Simona Halep vs Bianca Andreescu vs Ashleigh Barty, NOTE după sezonul 2019

Tenis
Tenis

Simona Halep a primit nota 9, după sezonul 2019, de la jurnaliștii de la OK Tennis.

Italienii au oferit o singură notă de 10, pe care i-au acordat liderului WTA, Ashleigh Barty. Și Bianca Andreescu a fost notată de ziariștii din Peninsulă, primind nota 9/10.

„A câștigat doar un titlu în acest sezon, dar este cel care îi va aduce glorie eternă. Simona Halep, într-un an de tranziție, după hernia de disc avută și fără Darren Cahill, a reușit nu doar să rămână fără probleme în top 1-10 mondial, dar a reușit să își revină în a doua săptămână de la Wimbledon și să o învingă pe Serena Williams, după o finală fără istoric.

A părut că acesta a fost primul sezon al ei ca jucătoare matură, sigură pe ea și chiar mai periculoasă. După șase ani consecutivi în top 10 joacă fără presiune și demonstrează, încă o dată, că este cea mai constantă jucătoare dintre toate sportivele din circuit", au scris cei de la https://www.oktennis.it/.

Bianca Andreescu, jucătoarea din Canada de origine română, a primit 9/10, iar jurnaliștii italieni au notat: "nu a ajuns la nota 10 din cauza unei subtilități. Merita, dar au fost momente când a demonstrat că este naivă, lucru care a costat-o mult".

În afară de Simona Halep și Bianca Andreescu, Naomi Osaka a primit 9, în timp ce Karolina Pliskova și Belinda Bencic au primit 8,5. Petra Kvitova a fost notată cu 8, Elina Svitolina 7,5, Kiki Bertens 7/8, iar Serena Williams nota 7, notează Mediafax.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel