Simona Halep, un nou trofeu în vitrină. Este a doua oară

Tenis: Simona Halep a câştigat Heart Award pentru evoluţia din Fed Cup.
Tenis: Simona Halep a câştigat Heart Award pentru evoluţia din Fed Cup.

Simona Halep a câştigat, luni, un nou trofeu important.

Simona Halep, numărul trei WTA, a câştigat, luni, Heart Award (Premiul Inimii), după evoluţia sa remarcabilă din meciul cu Cehia, din primul tur al Fed Cup, potrivit site-ului oficial al competiţiei. Halep le-a avut contracandidate, în urma participării la meciurile din Grupa Mondială şi Grupa Mondială II, pe letona Anastasija Sevastova, spaniola Georgina Garcia-Perez şi australianca Ashleigh Barty.

Simona Halep a fost un motiv de inspiraţie pentru echipa României, care a învins deţinătoarea trofeului, cu 3-2, la Ostrava, furnizând prima înfrângere a acesteia pe teren propriu din 2009 încoace. Halep a câştigat pentru a doua oară acest premiu.

Citește și: România - Franța în Fed Cup. Componența echipei noastre, oficial

La Grupa I, britanica Johanna Konta s-a impus în faţa rusoaicei Natalia Vihlianţeva în zona Europa/Africa, Carolina Meligeni Rodrigues Alves (Brazilia) a câştigat duelul cu Maria Camila Osorio Serrano (Columbia) în zona Americii, iar kazaha Zarina Dias a ieşit învingătoare în faţa chinezoaicei Shuai Zhang în zona Asia/Oceania.

Fed Cup Heart Award, ajuns la al zecelea an, doreşte să recompenseze jucătoarele care şi-au reprezentat ţara cu distincţie, cu curaj excepţional, demonstrând un ataşament remarcabil în timpul meciurilor din Fed Cup. Fiecare câştigătoare primeşte un cec care va fi donat în scopuri caritabile, la alegerea sa. Halep va primi un cec de 3.000 de dolari, iar celelalte laureate, de câte 1.000 de dolari.

Citește și: Simona Halep - Venus Williams Live score. Rezultat optimi Miami Open 2019

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel