VIDEO Simona Halep anunță o nouă surpriză la turneul de la Madrid 2019

Simona Halep anunță o nouă surpriză la turneul de la Madrid 2019
Simona Halep anunță o nouă surpriză la turneul de la Madrid 2019

Simona Halep anunță o surpriză la turneul de la Madrid 2019, de categorie Premier Mandatory, cu premii totale în valoare de 7.021.128 de dolari. Simona Halep a cucerit titlul la Madrid în 2016 şi 2017.

Turneul Premier Mandatory de la Madrid debutează azi, 4 mai, iar două românce se vor afla pe teren. O veste bună vine de la Simona Halep care anunță că va juca la turneul Madrid 2019 şi în proba de dublu. Halep a cucerit titlul la Madrid în 2016 şi 2017.

Astfel, Simona Halep, ocupanta locului trei în clasamentul WTA, a declarat că la competiţia din Capitala Spaniei se simte ca acasă, iar din acest motiv a ales să joace atât la simplu, cât şi în proba de dublu. Simona Halep va evolua la Madrid cu Irina Begu în proba de dublu. Cele două vor evolua în primul tur contra perechii formate din Darija Jurak şi Raluca Olaru.

Tot la dublu mai avem o echipă 100% românească formată din Mihaela Buzărnescu şi Irina Bara care le vor întâlni în turul inaugural pe Aliona Bolsova şi Arantxa Parra Santoja, din Spania. Andreea Mitu a primit şi ea o invitaţie pe tabloul de dublu, acolo unde va evolua alături de Alexandra Panova. Ele le vor întâlni în turul întâi pe Su-Wei Hsieh şi Barbora Strycova. La MAdrid 2019, în proba de dublu, principalele favorite sunt cehoaicele Barbora Krejcikova şi Katerina Siniakova. 

VIDEO Simona Halep la Madrid 2019

Citește și: Simona Halep, campanie de denunţare a abuzurilor împotriva femeii

Sâmbătă, Irina Bara (178 WTA, 24 ani) joacă împotriva ucrainencei Marta Kostyuk (320 WTA), în ultimul tur al calificărilor. De la 17:00, Irina Begu (96 WTA) o va înfrunta pe kazaha Yulia Putințeva (41 WTA).

În afară de Simona Halep, pe tabloul principal se mai află trei românce, toate urmând să aibă adversare dificile în primul tur.

Mihaela Buzărnescu (30 ani, 20 WTA) o va înfrunta pe australianca Ajla Tomljanovic (43 WTA), în faţa căreia a câştigat ambele confruntări, în 2017 la Linz şi în 2018 la San Jose, unde a cucerit apoi titlul.

Irina Begu (96 WTA) va primi replica jucătoarei kazahe Iulia Putinţeva (41 WTA), victorioasă în singurul meci direct, anul trecut, la Moscova.

Sorana Cîrstea (93 WTA) va juca în premieră cu americanca Madison Keys (14 WTA), cap de serie numărul 13.

Campioana en titre de la Madrid, cehoaica Petra Kvitova, va juca în primul tur împotriva americancei Sofia Kenin, în vreme ce liderul mondial la zi, japoneza Naomi Osaka, va primi replica slovacei Dominika Cibulkova.

Citește și: Halep nu e „jucătoarea de bătut" la Madrid. Cine a făcut declarația

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel