Simona Halep, surprinde la Roland Garros: ”Dacă voi reuşi, mă voi gândi la...”

Simona Halep la Roland Garros 2019 s-a impus în primul tur în faţa australiencei Ajla Tomljanovic cu 6-2, 3-6, 6-1, dar a subliniat că meciul a fost unul de calitate, iar victoria i-a dat un plus de încredere.

Simona Halep, campioana en titre de la Roland Garros, s-a declarat încrezătoare după meciul câştigat, marţi, în prima rundă a turneului de tenis de la Paris, al doilea de Mare Şlem al anului, relatează agenţiile internaţionale de presă. 

M-am simţit foarte bine pentru primul tur şi sunt încrezătoare acum'', a spus Halep după partidă. A fost un meci mare... Nivelul a fost bun, nivelul la care a jucat ea (Tomljanovic) în setul al doilea a fost foarte înalt. A trebuit să mă concentrez mai mult pe mine pentru a afla ce să joc în setul al treilea pentru a câştiga, a explicat Halep.

Simona Halep, care a câştigat anul trecut primul său titlu de Mare Şlem, din a patra încercare (a pierdut finalele din 2014 şi 2017 la Paris şi în 2018 la Australian Open), a afirmat că titlul cucerit la Openul Franţei a schimbat-o: Simt că am crescut în acest an de când am câştigat aici. Sunt un om diferit, un om mai bun, iar ce vine, vine ca un bonus.

Declarație surprinzătoare despre apărarea titlului

Am avut emoţii, cu siguranţă, presiune, pentru că mă aflu pentru prima oară în poziţia de campioană care îşi apără titlul, a recunoscut Halep, care a încheiat meciul cu 19 winners şi 22 de erori neforţate. Au fost, însă emoţii plăcute şi mă bucur că am câştigat şi că mai joc încă un meci, a adăugat Halep. Retragerea cehoaicei Petra Kvitova, a şasea favorită, din cauza unei accidentări, înseamnă că Simona Halep nu va mai înfrunta o jucătoare de top 10 la Paris înainte de semifinale

Românca a insistat că nu se gândeşte încă să devină prima jucătoare care câştigă titluri consecutive la Roland Garros de la belgianca Justine Henin, în 2007: Trebuie să abordez turul următor cu seriozitate sută la sută, iar dacă voi reuşi mă voi gândi la turul al treilea. Următoarea adversară a Simonei Halep va fi poloneza Magda Linette, pe care o va întâlni joi.

Citește și:

Roland Garros 2019 Simona Halep - Ajla Tomljanovic Live score | Rezultat în primul tur

Cu cine joacă Halep în turul 2, la Roland Garros. E o premieră

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel