Simona Halep și Iga Swiatek joacă, azi, la Roland Garros: E incredibil!

Simona Halep
Simona Halep

Simona Halep (27 de ani, 3 WTA) va juca, luni, împotriva polonezei Iga Swiatek (18 ani, 104 WTA) în optimile de finală de la Roland Garros.  

Simona Halep - Iga Swiatek, rezultat la Roland Garros 2019. Așadar, Iga Swiatek este adversara Simonei Halep din optimile de la finală de la Roland Garros. Jucătoarea a declarat că nu are ce pierde în partida cu sportiva din Constanța. „Să joc împotriva Simonei Halep este unul dintre visurile mele, nu am nimic de pierdut. Obiectivul meu era să ajung în turul 2 la Roland Garros. Eram fericită că joc pe tabloul principal. E incredibil că am ajuns în a doua săptămână la Roland Garros. Sunt fericită că am ocazia să văd măreția jucătorilor de top și chiar să învăț de la ei. Și să pierd cu Simona e frumos", a declarat sportiva în vârstă de 18 ani.

Simona Halep - Iga Swiatek, rezultat la Roland Garros 2019. Meciul dintre cele două este programat luni, în jurul orei 19:00. Înainte de duelul româncei se mai dispută trei partide, mai exact: Barty – Kenin, la feminin, Djokovic – Struff şi Thiem – Monfils, la masculin.

Simona Halep - Iga Swiatek, rezultat la Roland Garros 2019. Rămâneți pe DCNEWS.RO pentru a afla rezultatul partidei și ce urmează pentru Simona Halep.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel