Simona Halep, șanse uriașe pentru finala de la Stuttgart. Sabalenka vine după un meci epuizant

Facebook Simona Halep
Facebook Simona Halep

Simona Halep o va întâlni în semifinalele turneului de la Stuttgart pe Aryna Sabalenka din Belarus. Românca vine cu avantajul a mai multe ore de odihnă suplimentară. 

Aryna Sabalenka a fost nevoită să joace trei seturi pentru a o învinge pe Anett Kontaveit. Meciul a durat două ore și jumătate, însă se putea încheia mult mai târziu dacă setul decisiv nu era adjudecat cu 6-1 de Aryna Sabalenka. Meciul dintre cele două jucătoare s-a încheiat undeva după miezul nopții după care a urmat și conferința de presă. 

De cealaltă parte, Simona Halep a avut parte de un meci mult mai scurt, astfel că românca și-a putut urmări posibilele adversare. Simona Halep a învins-o pe rusoaica Alexandrova în puțin peste o oră, în două seturi. 

Halep (29 ani, 3 WTA), a doua favorită la Stuttgart, are 3-1 în meciurile directe cu Sabalenka. Belarusa s-a impus în 2020, în sferturi la Adelaide, cu 6-4, 6-2, iar Halep a câştigat în 2018, în sferturi la Shenzhen, cu 6-2, 6-2, în semifinale la Cincinnati în acelaşi an, cu 6-3, 6-4, şi anul trecut în sferturi la Dubai, cu 3-6, 6-2, 6-2.

Cealaltă semifinală le va opune pe australianca Ashleigh Barty, numărul unu mondial, care a dispus de Karolina Pliskova (Cehia/N.6), cu 2-6, 6-1, 7-5, şi pe ucraineanca Elina Svitolina, a patra favorită, victorioasă în faţa alte cehoaice, Petra Kvitova (cap de serie numărul şapte), cu 6-7 (4), 7-5, 6-2.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel