Simona Halep s-a RETRAS

Instagram - @simonahalep
Instagram - @simonahalep

Tenismena Simona Halep s-a retras din turneul de la Wimbledon, din Marea Britanie. 

Simona Halep, locul 3 WTA, a anunţat că s-a retras de la Wimbledon, din cauza unei accidentări la gambă, suferită în luna mai.

„Cu tristeţe anunţ că mă retrag de la această ediţie a turneului de la Wimbledon din cauză că nu m-am putut recupera complet după accidentarea la gambă.”, a scris Simona Halep, pe pagina sa de Instagram.

Sportiva a precizat că era entuziasmată să revină la Wimbledon, ca deţinătoare a trofeului.

„Am dat totul pentru a putea juca la Wimbledon. Acum doi ani am trăit momente speciale aici. Eram entuziasmată şi onorată să revin pe teren ca deţinătoare a trofeului. Din păcate, corpul meu nu a cooperat şi trebuie să amân revenirea la Wimbledon pentru anul viitor”, a mai scris Halep.

Simona Halep ratează, astfel, al treilea turneu la rând, după French Open şi Bad Homburg. Ediţia din acest an de la Wimbledon este programată în perioada 28 iunie – 11 iulie.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Simona Halep (@simonahalep)

Turneul ar fi trebuit să înceapă pe 28 iunie

Simona Halep avea o mare problemă înaintea turneului care ar fi trebuit să înceapă pe 28 iunie. Nu suportă bula în care stau sportivii înaintea unui astfel de turneu, din cauza pandemiei de coronavirus.

„Nu-mi plac condiţiile de cantonament, restricţiile pentru mine sunt foarte dificile. Nu-mi place bula, mă consumă, mă stoarce de enrgie, iar faptul că stau numai în cameră şi nu am voie să ies mă oboseşte, nu mai pot să fiu lucidă pe teren. Dar sunt restrictii pe care trebuie să le respectăm. Nu o să stau prea mult să mă plâng”, a spus Halep.

Turneul de la Wimbledon este dotat cu premii totale în valoare de 35.016.000 lire sterline. Câștigătorii probelor de simplu, feminin și masculin, vor câștiga câte 1,7 milioane lire sterline, în timp ce perechile învingătoare la dublu sunt recompensate cu 480.000 lire sterline.

Pe terenul de la Wimbledon vor evolua Sorana Cîrstea, Patricia Țig, Irina Begu și Ana Bogdan. România mai are reprezentanți și în probele de dublu.

Trei perechi au în componență jucătoare din România. Este vorba despre cuplurile Nadiya Kichenok - Raluca Olaru, Andreea Mitu - Monica Niculescu și Cornelia Lister - Patricia Țig.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel