Tragerea la sorți. Simona Halep, prima adversară la Roland Garros 2019 - VIDEO

Simona Halep ia startul la Roland Garros 2019 din poziţia de campioană en-titre, astăzi, joi, având loc tragerea la sorți în care își află prima adversară. Patru românce şi Marius Copil sunt pe tabloul principal.

Tragerea la sorţi de la Roland Garros 2019 a început la 20:00, în urma căreia am aflat cu cine vor juca Simona Halep, Sorana Cîrstea, Mihaela Buzărnescu, Irina Begu şi Marius Copil pe tabloul de la Paris.

Roland Garros, primele adversare

Simona Halep - Ajla Tomljanovic (Australia, 26 de ani, 47 WTA)

Sorana Cîrstea - Petra Kvitova (favorită 6)

Mihaela Buzărnescu - Ekaterina Alexandrova (60 WTA)

Irina Begu (118 WTA) -  Zhu Lin (108 WTA)

Marius Copil - Benoit Paire

LIVE Tragerea la sorți Roland Garros 2019

A început ceremonia tragerii la sorți a celor două tablouri de la Roland Garros, masculin și feminin. Teddy Riner, dublu campion olimpic la Judo, este cel care va efectua tragerea.

Simona Halep, prima adversară la Roland Garros 2019 - Simona ar urma să joace primul meci la Paris duminică, pe 26 mai, sau luni, pe 27 mai. Vineri, jucătorii vor participa la Media Day, eveniment în care vor discuta cu jurnaliştii prezenţi, iar sâmbătă va avea loc ziua dedicată copiilor, eveniment la care Simona Halep ar putea şi ea participa, fiind campioana en-titre a turneului de la Paris.

Simona Halep, prima adversară la Roland Garros 2019 - În așteptarea primului meci, Simona Halep a avut două antrenamente joi, unul de dimineaţă pe arena Chatrier, iar după-amiaza s-a pregătit alături de Karolina Pliskova pe terenul Lenglen.

VIDEO S. Halep, K. Mladenovic & S. Williams la antrenament | Roland Garros 2019

În acest an, Halep a reuşit două finale, fără să câştige însă vreun turneu. A fost eliminată în primul tur la Sydney de Ashleigh Barty, iar la Australian Open de Serena Williams în optimi. A ajuns în finală la Doha, pierdută cu belgianca Elise Mertens, după ce a condus-o cu un set. A mai fost eliminată în sferturi la Dubai, optimi la Indian Wells şi semifinale la Miami. În sezonul de zgură a reuşit o finală la Madrid, pierdută în faţa lui Kiki Bertens, şi a pierdut în turul secund la Roma.

Ediţia din acest an a celui de-al doilea turneu de Grand Slam al anului oferă premii totale în valoare de 42.661.000 de euro.

Citește și:

Roland Garros 2019 - Simona Halep și-a concediat doi oameni din staff

Galerie FOTO: Simona Halep, echipament nou la Roland Garros 2019

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel