Simona Halep pierde locul întâi în topul ”cea mai frumoasă lovitură a anului”

Simona Halep, turneu tenis. foto: @simonahalep - FB
Simona Halep, turneu tenis. foto: @simonahalep - FB

Ultimul top realizat de WTA pe anul 2019 este pentru cea mai spectaculoasă lovitură a anului, unde au fost nominalizate și româncele Simona Halep și Patricia Țig.

Simona Halep a fost nominalizată de cei de la WTA pentru titlul de cea mai spectaculoasă lovitură din 2019 cu două execuții remarcabile, de top, din februarie și mai. Prima a fost din meciul care s-a jucat la Dubai având-o ca adversară pe Eugenie Bouchard, iar cea de-a doua cu Johanna Konta, la Madrid, în luna mai 2019.

Simona Halep a pierdut bătălia pentru ultimul trofeu din 2019, cea mai frumoasă lovitură a anului. Campioana de la Wimbledon a încheiat pe poziția secundă, cu 31% din voturi, pentru lovitura din meciul cu Bouchard, după jucătoarea poloneză Iga Swaitek (40%).

În finală, în care au fost alese de fani cele mai frumoase patru lovituri din 2019, a participat şi Patricia Ţig, cu o „dreaptă” spectaculoasă, în diagonală, din meciul cu germana Laura Siegemund, din semifinalele turneului de la Bucureşti, aleasă lovitura lunii iulie.  În aceiași ierarhie, Patricia Țig a încheiat a patra, cu 5%, în timp ce pe trei a fost ucraineanca Elina Svitolina (24%).

Iga Swiatek şi-a luat astfel revanşa, după ce a pierdut la limită în faţa Simonei Halep ancheta pentru favorita fanilor în sezonul 2019, realizată tot de WTA.

Citește și: Halep și-a făcut un prieten cu cocoașă - VIDEO + FOTO în articol

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel