Simona Halep, obiectiv secret. S-a aflat acum

Tenis
Tenis

Simona Halep a fost eliminată de la Roland Garros din sferturile de finală de către Amanda Anisimova. Daniel Dobre a făcut o dezvăluire jurnaliștilor britanici după eliminarea sportivei.

Acesta a fost intervievat la Paris. „Este un pic amuzant. Am vorbit cu Daniel Dobre de curând și îmi spunea că obiectivul pentru anul acesta nu a fost apărarea trofeului de la Roland Garros, ci turneul de la Wimbledon. A sunat în genul lui Roger Federer. Eu cred că jocul ei se potrivește perfect pe zgură și rezultatele ei de până acum pe iarbă nu au fost dintre cele mai bune. Mi s-a părut incredibil la momentul respectiv, dar destul de interesant. A vorbit despre faptul că Simona are un avantaj prin faptul că are un centru de greutate jos, picioarele puternice și abilitatea de a lovi mingile joase. Poate cu Dobre, Simona va juca mult mai agresiv la Wimbledon în acest an", a spus Catherine Whitaker, conform Pro Sport.

Simona Halep a fost eliminată în sferturile de la Roland Garros, scor 2-6, 4-6, de jucătoarea din Statele Unite, Amanda Anisimova (17 ani, 51 WTA). Imediat după meci, cu capul plecat, eleva lui Daniel Dobre a mers la conferinţa de presă pentru a explica dimensiunile înfrângerii.

„Sunt tristă că nu mi-am făcut jocul, că nu m-am putut mişca cum aş fi vrut. Plec din turneu cu un sentiment pozitiv, totuşi. Nu am reuşit să gestionez tensiunea din corpul meu. Amanda pune presiune cu reverul, joacă foarte lung, chiar dacă nu joacă foarte tare. Mi-e greu să mă adaptez când sunt probleme cu ploaia. Voi lua câteva zile libere şi sper apoi să am un sezon bun pe iarbă", au fost primele cuvinte ale campioanei de anul trecut de la Roland Garros.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel