Simona Halep nu va participa la turneul WTA de la Dubai

Simona Halep nu va participa la turneul WTA de la Dubai
Simona Halep nu va participa la turneul WTA de la Dubai

Jucătoarea română de tenis Simona Halep, numărul trei mondial, a anunţat, joi, pe Twitter, că nu va participa la turneul WTA de la Dubai, care va avea loc săptămâna viitoare.

Din nefericire nu mă simt bine la sută la sută la spate şi am luat decizia dificilă să mă retrag de la @DDFTennis. Am amintiri foarte frumoase de la câştigarea titlului WTA cu numărul 20 la Dubai, anul trecut, aşa că sunt dezamăgită că nu voi putea să îmi apăr titlul, a precizat Halep, care le-a urat organizatorilor competiţiei să aibă succes.

Aştept cu nerăbdare să revin anul viitor, a mai spus Halep. Simona Halep a anunţat pe 23 februarie că se retrage de la turneul WTA de la Doha, care are loc săptămâna aceasta. Pe 24 februarie, Simona Halep s-a vaccinat împotriva COVID-19, iar rapelul este programat în data de 17 martie.

Halep a câştigat de două ori turneul de la Dubai, în 2015 şi 2020. Anul acesta, competiţia din Emiratele Arabe Unite (7-13 martie) este dotată cu premii totale de 1.835.490 dolari. Şi liderul mondial, australianca Ashleigh Barty, a anunţat recent că nu va evolua la Dubai, din cauza unei accidentări la picior. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel