Simona Halep: ”Nu am alături de mine oameni de fațadă”. Ce spune despre revenirea lui Darren

Simona Halep - foto: @WTA - FB
Simona Halep - foto: @WTA - FB

Simona Halep este deranjată de faptul că lumea nu-i dă credit antrenorului său Daniel Dobre, sperând, totuși, ca Darren Cahill să revină alături de ea.

Simona Halep a vorbit despre evoluția sa ca jucătoare, dar și despre gândurile de viitor, într-o emisiune la TVR 1, dumincă seara:

"Daniel Dobre este antrenorul meu. Domnul Dobre este trup și suflet alături de mine și de echipa mea, ceea ce este cel mai important lucru. Eu mereu am încercat să aleg oamenii de lângă mine sufletește, nu-i consider angajați, nu-i consider niște oameni care lucrează pentru mine, ci cu mine și care mă ajută să fiu mai bună. M-a deranjat că se vorbește de domnul Dobre că nu-i dau credit sau importanță. Este total greșit. Nu este doar de fațadă pentru că eu nu am alături de mine în viață sau în carieră oameni de fațadă. Că l-am umilit este total greșit. Sunt reacții normale pe care le ai în timpul unui meci, mereu am respectat oamenii de lângă mine. Eu doar m-am descărcat, au fost niște reacții nu tocmai frumoase, dar mi-am cerut scuze. Nu sunt dictatoare, sunt naturală. În multe momente am nevoie de energie de la ei, de o susținere extra”, a declarat Simona Halep.

Simona a vorbit și despre implicarea antrenorului Darren Cahill:

”Mie îmi place să fie liniște, să primesc încredere și siguranță că totul e ok. Ei știu, am discutat la început, dar am hotărât împreună ca atunci când am nevoie de susținere, să le spun. Foarte sincer vă spun că nu știu dacă Darren va reveni alături de mine pentru că nu am vorbit despre asta. Vom vorbi după US Open, o să avem o discuție amicală și-mi va spune cum vede el lucrurile. Eu îmi doresc foarte mult să vină înapoi pentru că se completează cu noi toți. Dacă ar veni, consider că aș fi capabilă să câștig iar alte titluri de Grand Slam. Feeling-ul meu este că da, că va veni, dar nu știu în ce context. Am încredere că o să vină" a spus Simona Halep în cadrul emisiunii ”Garantat 100%”, de la TVR 1.

Citește și: Simona Halep US Open 2019 - schimbare de strategie: Nu mai vreau zile libere

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel