Simona Halep - nou kinetoterapeut bine cunoscut în lumea sportivilor

Simona Halep are un nou fizioterapeut.

Se pare că Marian Gheba urmează să înceapă colaborarea cu campioana noastră începând cu turneul de la Eastbourne, iar apoi să facă deplasarea la Wimbledon, al treilea turneu de Grand Slam al anului.

Marian Gheba a fost kinetoterapeut la clinica Kinetic Sport Medicine, iar conform descrierii de pe site-ul clinicii a colaborat cu Federaţia Română de Tenis şi la BRD Open: “A absolvit Facultatea de Kinetoterapie din cadrul Universitatii Spiru Haret din Bucuresti. De asemenea, a urmat cursuri de masaj in cadrul Anma Terapia, obtinand calificarea de tehnician maseur. Marian Gheba a avut colaborari multiple cu Federatia Romana de Tenis (FRT) in diverse turnee, in calitate de fizioterapeut: BRD Open, Campionatul European de Juniori din Elvetia, Cupa Davis si Campionatele Nationale de Tenis organizate de Centrul National de Tenis Bucuresti”

Campioana noastră a făcut anunţul pe Insta Story unde a postat o poză cu noul membru din staff. În acest moment, din echipa Simonei Halep fac parte: Daniel Dobre (antrenor), Teo Cercel (preparator fizic) şi Marian Gheba (kinetoterapeut).

Citește și:

Ion Ţiriac, anunț surpriză la sediul FRT: "Mai mult nu am"

Simona Halep, mesaj pentru Ion Țiriac pe Instagram


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel