Simona Halep - Nicole Gibbs rezultat LIVE text US OPEN 2019 - turul 1

Simona Halep - Nicole Gibbs rezultat US OPEN 2019 - turul 1
Simona Halep - Nicole Gibbs rezultat US OPEN 2019 - turul 1

Simona Halep - Nicole Gibbs rezultat final US OPEN 2019 | Primul meci pe care Simona Halep îl joacă la US OPEN 2019 este marți, cu americanca Nicole Gibbs, rezultatul și evoluția scorului fiind prezentate în format LIVE text pe dcnews.ro.

Simona Halep - Nicole Gibbs rezultat US OPEN 2019

Simona Halep, numărul patru mondial, s-a calificat în runda a doua a turneului US Open, ultimul turneu de Mare Şlem al anului, marţi, după ce a dispus de americanca Nicole Gibbs cu scorul de 6-3, 2-6, 6-2, după 1h și 53 min.

SETUL 3 decisiv Simona Halep - Nicole Gibbs 2-1 la seturi

6-3 Ghem, Set și MCI Simona Halep

5-2

5-1 Un singur ghem de calificarea în turul 2 pentru Simo

4-1 Un nou Break Simona, decisiv în setul decisiv!

3-1

2-1

2-0

1-0 Break Simona care pare că și-a limpezit ușor jocul

0-0 Servește Gibbs

SETUL 2 Simona Halep - Nicole Gibbs 1-1 la seturi

3-6 Set Gibbs

3-5 Un nou ghem lung, în care Simona face break după ce salvează 6 mingi de set ale adversarei

2-5 Din nou Break Gibbs, după ce Simona a cerut două challanger, care nu i-au adus avantaj.

2-4 Rebreak Simona, la zero!

1-4 Break Gibbs. Simona joacă extrem de nervos și greșește mingi simple

1-3

1-2

0-2

0-1 Break Gibbs

0-0 Servește Halep

SETUL 1 Simona Halep - Nicole Gibbs 1-0 la seturi

6-3 Ghem SIMONA HALEP. A fost cel mai lung ghem al meciului, unde Simona a avut cel puțin 5 mingi de set.

5-3 Încă un ghem și Simona ia primul set

4-3 Break Simona

3-3 Break Gibbs

3-2

3-1

2-1

2-0

1-0 Simona începe perfect, cu un break

0-0 Servește Gibbs

UPDATE 5 - Meciul a fost reprogramat la ora 22.25.

UPDATE 4 - Meciul a fost reprogramat la ora 22.00.

UPDATE 3 - Meciul a fost reprogramat la ora 21.30.

Simona Halep - Nicole Gibbs la US OPEN 2019 se joacă marți, după ora 20.30, pe terenul 2 al turneului de la Flushing Meadow.

UPDATE 2 - Ca și la Wimbledon 2019, Simona Halep este susținită de Ion Țiriac, președintele Federației Române de Tenis. El a fost prezent la antrenamentele Simonei, oferindu-i sfaturi.

Simona Halep și Ion Țiriac - US OPEN 2019. foto: Rares Bunghez - FB

Simona Halep și Ion Țiriac - US OPEN 2019. foto: Rares Bunghez - FB

UPDATE 1 - A început ultimul antrenament al Simonei Halep înaintea debutului la US Open 2019, acolo unde speră să cucerească al treilea titlu de Grand Slam al carierei, după triumfurile de la Roland Garros 2018 şi Wimbledon 2019.

Simona Halep intră în competiție la US Open 2019 din poziția de favorită nr. 4 (locul 4 în clasamentul WTA, locul 2 în cursa pentru "Road to Shenzhen"). Simo, care a încheiat ultimele 2 sezoane pe primul loc, are doar 21 de puncte de apărat până la finalul anului.

La casele de pariuri, Simona este considerată favorita nr. 2, după Serena Wiliams.

Simona Halep - Nicole Gibbs US OPEN 2019 - noastră va juca împotriva lui Nicole Gibbs, locul 135 WTA, pe Louis Armstrong – terenul 2 de la US Open, marţi, în jur de ora 20.30, ora României, după jocul de băieţi dintre Tsitsipas şi Rublev. La meciuri directe, românca are 1-0. Singura partidă dintre cele două a avut loc la Shenzhen, în urmă cu un an, tot pe hard, meci câştigat de Halep cu 6-4, 6-1.

Citește și: Simona Halep - clasament WTA, înaintea US Open

În calificări, Nicole Gibbs le-a învins pe Kaylah McPhee (244 WTA), scor 6-2, 3-6, 6-1, pe Robin Anderson (164 WTA), prin neprezentare, însă a pierdut în fața lui Shuai Peng (167 WTA), scor 3-6, 6-4, 3-6. Gibbs a ajuns pe tabloul principal, în calitate de lucky loser.

Simona Halep este pregătită să meargă până la final la US Open, dar a dezvăluit și de ce turneul de la Flushing Meadows este unul dificil pentru ea.

"Să joc în această atmosferă. Este multă gălăgie şi tot ce se întâmplă în timpul meciurilor este puţin diferit. Este mult pentru mine dar, aşa cum am spus mai devreme, mă obişnuiesc tot mai mult cu asta şi sper ca într-o zi să pot fi relaxată total în timpul unui meci", a spus Halep, într-o conferință de presă.

Dacă va trece de turul I, Simona Halep va juca în manşa a doua cu Katerina Kozlova din Ucraina, locul 74 WTA, sau cu o altă jucătoare venită din calificări, tot o americancă, Taylor Townsend, locul 116 WTA.

Simona Halep - Nicole Gibbs US OPEN 2019 - US Open este singurul Grand Slam la care numărul 4 mondial nu a ajuns în finală.

Citește și: Darren Cahill, despre Simona Halep: Este una dintre cele mai 'flămânde' jucătoare

Antrenorul Darren Cahill a spus, înainte de US OPEN 2019: ”Are o șansă grozavă la Flushing Meadows! Are doar 27 de ani și am văzut în actuală generație o mulțime de sportivi care joacă cel mai bun tenis al lor după ce trec de 30 de ani, astfel că vârsta nu e o problema pentru ea. Este una dintre cele mai 'flamande' jucătoare de tenis pe care am întâlnit-o vreodată, acesta fiind și unul dintre motivele pentru care am hotărât să lucrez cu ea când mi-a cerut asta, în urmă cu patru ani.

La rândul său, expertul Eurosport Mats Wilander e convins că Simona poate câștiga și acest turneu de Mare Șlem.

Simona Halep - Nicole Gibbs US OPEN 2019 - ”Atenție la Halep. Cred că are o șansă serioasă, pentru că acum a cucerit cele două suprafețe naturale, câștigând la Roland Garros și Wimbledon, așa că eu cred că se va concentra – fie voluntar, fie involuntar – pe gândul că trebuie să câștige un Slam și pe hard, ca să fie toate cele trei suprafețe. Să se întâmple în acest an?

Nu sunt sigur, dar se va gândi inevitabil la cum poate fi o jucătoare mai completă pe hard, așa cum este pe zgură și iarbă. Sunt sigur că e o jucătoare de urmărit în cele două turnee pe hard care vin. Simona știe că poate câștiga. Nu îi este frică de nimic și de nimeni.

Simona Halep are parte de un început de turneu la US Open 2019 plin de surprize. Americanii de la Liga Profesionistă de Hochei i-au oferit un cadou, care a surprins-o plăcut pe campioana noastră: un tricou de hocheist, inscripționat cu numele ei și având numărul 13, ziua în care a câștigat Wimbledon 2019.

Citește și Simona Halep și-a pus pe jar adversarele la US OPEN. Ce a spus despre problemele medicale

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel