Simona Halep - Nastasja Schunk, primul tur la Roland Garros. Livetext, nu mai devreme de 15:30

Facebook Simona Halep
Facebook Simona Halep

Simona Halep debutează la Roland Garros, al doilea turneu de Mare Şlem al anului, împotriva Nastasjiei Schunk, 18 ani, locul 165 WTA. 

Pe arena “Simonne-Mathieu”, nu înainte de ora 15:30, Simona Halep va disputa primul său meci la Roland Garros 2022.

Schunk va juca în premieră pe tabloul principal la Roland Garros, din postura de “lucky loser”. Tânăra sportivă din Germania a pierdut în turul trei al calificărilor.

Simona Halep nu are niciun punct de apărat nici la Roland Garros, nici la Wimbledon, întrucât n-a participat la aceste turnee în 2021.

Campioana din 2021 la Openul Franței este cehoaica Barbora Krejcikova. Actualul lider mondial WTA, poloneza Iga Swiatek, a pierdut în optimi în 2021, scrie Digisport.

Simona Halep, la 100% înainte de Roland Garros. Ce credea despre Mouratoglou înainte să lucreze cu el

"Mă simt proaspătă, plină de încredere, sănătoasă. În sfârșit! Nu am nicio problemă cu accidentările în acest momnet, mă bucur să fiu iar pe teren și abia aștept să joc pentru că doar așa pot să îmi îmbunătățesc evoluțiile. Urmează Roland Garros, turneul meu favorit și sunt mereu fericită să mă aflu la Paris. Acum va fi puțin diferit, pentru că în 2021 nu am jucat și simt că mai am nevoie de puțin timp pentru a-mi recăpăta încrederea pe deplin", a declarat Simona Halep pentru Eurosport

"Până să merg la Academia lui Mouratoglou nu avusesem nicio discuție cu el. Nu vorbisem niciodată, pentru prima oară când am discutat a fost la Academie. Aveam o percepție total diferită în ceea ce îl privește înainte să îl cunosc, înainte să lucrez cu el. Am fost foarte surprinsă, îmi plac personalitatea lui, energia și modul în care vede tenisul. Nu mi-a luat mult să îi propun să colaborăm. Evident că eu i-am propus, nu există antrenori mari care să vină la jucători și să se auto-propună", a mai spus Simona. 

Aceasta nu a vrut să îl compare pe Mouratoglou cu fostul său antrenor, Darren Cahill.

"El și fostul meu antrenor, Darren Cahill, sunt diferiți și nu vreau să fac comparații între ei. E greu să îi compari, și eu sunt o persoană diferită acum. Dar pot să vă spun un lucru: amândoi sunt doi antrenori mari de tot", a concluzionat sportiva noastră.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel